Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015

Οι υποσχέσεις να γίνουν πράξεις

Οι εκλογές ολοκληρώθηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ να αναλαμβάνει τη διακυβέρνηση της χώρας και τις υποσχέσεις που έδωσε προεκλογικά να περιμένουν την υλοποίηση τους. Η «Αγιά Σοφιά» μείζον θέμα για την ΑΕΚ που θέλει άμεσα συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.


 «Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει άμεσα, μετά τις εκλογές, πολιτική πρωτοβουλία, ώστε να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι ο Δήμος και οι τοπικοί φορείς αλλά και οι φορείς εκπροσώπησης της ΑΕΚ, με στόχο να επικρατήσει γόνιμος διάλογος και κλίμα συνεργασίας», έγραφε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνάντηση που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με εκπροσώπους των παλαιμάχων της Ένωσης, πριν τις εκλογές.

Η 25η Ιανουαρίου πέρασε, ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε εντολή από τον λαό να αναλάβει το τιμόνι της χώρας και ο Αλέξης Τσίπρας είναι υποχρεωμένος να ξεκινήσει την υλοποίηση όσων έταξε προ εκλογών.

Το θέμα που «καίει» την ΑΕΚ είναι η ανέγερση της «Αγιάς Σοφιάς», το οποίο οι Κιτρινόμαυροι περιμένουν να συζητήσουν άμεσα με τον νέο Πρωθυπουργό, έτσι ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή» για να ξεκινήσει το έργο, που θα ανοίξει πολλές θέσεις εργασίας και θα ανεβάσει το επίπεδο ζωής της Νέας Φιλαδέλφειας.

Το οξύμωρο βέβαια της υπόθεσης είναι ότι στον ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί εδώ και καιρό η πολυγνωμία, με αποτέλεσμα αρκετές φορές τα στελέχη του να διαφωνούν για το γήπεδο της Ένωσης. Ο Τσίπρας επιβάλλεται να ασχοληθεί προσωπικά με το ζήτημα, ώστε να δώσει την τελική λύση, που θα κάνει το όνειρο των Ενωσιτών πραγματικότητα. 

Πηγή : aek1924.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου