Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015

Ειρηνικό συλλαλητήριο των φίλων της ΑΕΚ στην Ευελπίδων

Από το πρωί ο κόσμος της ΑΕΚ δίνει ραντεβού στα δικαστήρια της Ευελπίδων, σε ειρηνικό συλλαλητήριο κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαμάχης του Άρη Βασιλόπουλου με τους φίλους της ομάδας. 


Η Original από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό τους και ξεκαθάρισε ότι «ο αγώνας για το όνειρο που λέγεται «Αγια Σοφιά» είναι καθόλα νόμιμος».
Στα δικαστήρια της Ευελπίδων αυτή την ώρα βρίσκεται αρκετός κόσμος της ΑΕΚ. Στα πηγαδάκια η συζήτηση «ακουμπά» τον Δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας και φυσικά το γήπεδο της ΑΕΚ.

Σε λίγη ώρα αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη των 10 συλληφθέντων οπαδών της ΑΕΚ, για τις αντιδράσεις τους την ημέρα των Θεοφανίων κατά της δημοτικής αρχής. Στα δικαστήρια βρίσκεται πάντως και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ευάγγελος Ασλανίδης που με αυτό τον τρόπο εκφράζει τη συμπαράσταση στους φιλάθλους της ομάδας. Επίσης ο Βασίλης Δημητριάδης και ο Βαγγέλης Γιαννίσης από το ποδοσφαιρικό τμήμα.  Από τη σημερινη ειρηνική διαμαρτυρία δεν λείπει ούτε ο υπεύθυνος των Συνδέσμων της ΑΕΚ, Νίκος Χαριτάκης.

Πηγή : enwsi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου