Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015

Και στην Καβάλα βρήκε μπροστά του τους ΑΕΚτζήδες ο Τσίπρας!

Πανό και συνθήματα υπέρ του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια στην ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και στην Καβάλα


Σε όλη την Ελλάδα και σε κάθε συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι εκεί και φωνάζουν υπέρ του γηπέδου της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, με απόλυτα ειρηνικό τρόπο. Έτσι και σήμερα το πρωί, στην Καβάλα και στην προεκλογική ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, περίπου 100 άτομα συγκεντρώθηκαν προκειμένου να ακούσουν τον Αλέξη Τσίπρα, εκ των οποίων οι 40 ήταν φίλοι της ΑΕΚ από το τοπικό κλαμπ της ORIGINAL!

Οι Ενωσίτες, σήκωσαν πανό υπέρ του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, φώναξαν υπέρ της κατασκευής αυτού στην πόλη που ανήκει στην ΑΕΚ, σε μία απόλυτα ειρηνική παρέμβαση.Είναι χαρακτηριστικό πως ακούστηκε ούτε ένα υβριστικό σύνθημα από 40 οπαδούς της ΑΕΚ, ωστόσο ο επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης, με ευγενικό τρόπο τους ζήτησε να αποχωρήσουν από την εκδήλωση του Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα, ο επικεφαλής της Αστυνομίας, τόνισε στον κόσμο της ΑΕΚ πως παρότι το πανό δεν είναι υβριστικό και η συμπεριφορά τους καθ' όλα άψογη "σας διώχνουμε επειδή μας το ζήτησαν από την ασφάλεια του κ. Τσίπρα! Εμείς δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα να μείνεται, αλλά μας ζήτησαν", με τον κόσμο της ΑΕΚ να απομακρύνεται ησύχως.Παρόμοια στάση από τον κόσμο της ΑΕΚ αναμένεται να γίνει και στην Κομοτηνή το απόγευμα, όπου θα μιλήσει εκ νέου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή : aek365.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου