Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015

Ανησυχία για την υγεία του Βάκη!

Τι αναφέρει ο γιατρός που βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα δίπλα στον απεργό πείνας οπαδό της ΑΕΚ (VIDEO)


Να δοκιμάζει τις αντοχές του έχει αρχίσει πλέον ο Βάκης. Ο οπαδός της ΑΕΚ συμπληρώνει πλέον πέντε ημέρες χωρίς τροφή, την ίδια ώρα που έχει να αντιμετωπίσει και τις καιρικές συνθήκες, όμως δεν το βάζει κάτι και εξακολουθεί να δηλώνει αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλους.

Κάτι, ωστόσο, που έχει αρχίσει να προβληματίσει τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά του, καθώς ο οργανισμός του έχει αρχίσει πλέον να καταβάλλεται. Αυτό επεσήμανε και ο γιατρός που βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα κοντά του, μιλώντας στη δημοσιογράφο Βίκυ Παπαλουκά, η οποία βρέθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια για ρεπορτάζ.

«Εγώ τυχαία πέρασα από εδώ, δεν τον ήξερα τον Βάκη και το μόνο που μπορώ να πιστοποιήσω, από χθες το πρωί τουλάχιστον που ήμουν όλη μέρα μαζί του, είναι ότι πίνει μόνο νερό».

-Είναι τρίτη, τέταρτη μέρα σήμερα;

«Κλείνει το τέταρτο 24ωρο. Ξεκίνησε από την Παρασκευή το πρωί, μετά το δικαστήριο στην Ευελπίδων».

-Εσείς πώς το μάθατε;

«Το είδα στο ίντερνετ και επειδή μένω εδώ κοντά, πέρασα από εδώ την Κυριακή το πρωί. Ήμασταν δυο τρεις, μιλήσαμε λίγο... Ήθελε κι αυτός να έχει τη σιγουριά να έχει δίπλα του κάποιον που ξέρει τι θα του συμβεί τις επόμενες ώρες, τις επόμενες μέρες. Τι συμβαίνει ιατρικά στον οργανισμό του».

-Τον έχετε ενημερώσει ότι κινδυνεύει η υγεία του, η ζωή του;

«Τον έχω ενημερώσει και είναι αποφασισμένος. Του έδωσα και υποκατάστατα, ηλεκτρολύτες και λίγη ζάχαρη για να αποφύγουμε την υπογλυκαιμία και τις ηλεκτρολυτικές διαταραχές. Με μεγάλη δυσκολία πήρε ένα φακελάκι και συνεχίζει να πίνει μόνο νερό. Θα σας πω και κάτι άλλο. Επειδή έχει συμβεί πρόσφατα και η περίπτωση του Ρωμανού. Υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά, ότι ο Βάκης είναι στην υγρασία και στο κρύο. Δεν είναι ούτε σε νοσοκομείο, ούτε στη φυλακή. Κι αυτό το επιδεινώνει».

-Μένει σε μια σκηνή...

«Ναι, σε μια σκηνή ακριβώς εδώ. Χθες το βράδυ του είχαν αφήσει ένα αυτοκίνητο επειδή έβρεχε, αλλά δεν ήθελε να πάει, έμεινε στη σκηνή. Είναι λίγο ξεροκέφαλος, αλλά ο λόγος που το κάνει...».

-Εσείς, με την ιδιότητά σας, τον συμβουλέψατε να σταματήσει;

«Εγώ τον συμβούλεψα να σταματήσει και του είπα μάλιστα ότι θα έπρεπε ίσως και να φάει κάτι, αλλά δεν ακούει κανέναν. Πλέον όσο περνούν τα 24ωρα αρχίζει και γίνεται πιο κρίσιμη η κατάσταση και πολύ φοβάμαι, λόγω του ότι δεν βλέπω μεγάλη ευαισθητοποίηση από τους θεσμούς, ότι θα το πάρουν αψήφιστα. Και θεωρώ ότι είναι πολύ καταβεβλημένος. Σε δύο 24ωρα που είμαι εγώ μαζί του έχει πέσει πάρα πολύ».Πηγή : aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου