Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015

Βαζέχα: «Δεν καταλαβαίνω γιατί μπλοκάρουν το γήπεδο»

Ο Κριστόφ Βαζέχα, υποψήφιος βουλευτής των ΑΝΕΛ στέλνει το μήνυμα του αναφορικά με την ανέγερση του γηπέδου της Ένωσης όπου πρόκειται για ένα μείζον θέμα όλων των φίλων της ΑΕΚ.


Αναλυτικά η δήλωση του Κριστόφ Βαζέχα- υπέυθυνος αθλητικών θεμάτων των ΑΝΕΛ: 

«Οπως έχουμε συζητήσει και με τον πρόεδρο τον κ. Καμμένο, το γήπεδο της ΑΕΚ πρέπει να γίνει άμεσα. Η ΑΕΚ πρέπει να έχει το δικό της γήπεδο, όπως και ο Παναθηναϊκός. Μιλάμε για έργα ανάπττυξης που θα δώσουν οφέλη τόσο στις ομάδες μας όσο και στους δήμους που θα γίνουν τα γήπεδα. Αδυνατώ να καταλάβω τον λόγο που μπλοκάρουν το γήπεδο της ΑΕΚ.

Αγωνίστηκα και εγώ μέσα στο «Νίκος Γκούμας» και πάντα θα το θυμάμαι για την φοβερή ατμόσφαιρα που υπήρχε τόσο εντός του γηπέδου όσο και σε ολόκληρη την περιοχή. Είναι ξεκάθαρο πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι υπέρ του γηπέδου της ΑΕΚ, υπέρ της «Αγιάς Σοφιάς» και θα παλέψουμε για αυτό.

Άλλωστε όταν δέχτηκα την πρόταση από τον πρόεδρο, το ένα από τα 3 ζητήματα που του έθεσα, ήταν τα γήπεδα της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Τα άλλα δύο ήταν ο αθλητισμός στα σχολεία και η βία στον αθλητισμό. Για αυτά τα τρία ζητήματα θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις».

Πηγή : aek1924.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου