Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015

Τι είπε ο Τσίπρας για το γήπεδο της ΑΕΚ

Ως θύματα προπαγάνδας του Σαμαρά παρουσίασε τους οπαδούς της Ένωσης, στην ομιλία του στην Καβάλα (VIDEO)


Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε κόσμια και ειρηνική διαμαρτυρία των οπαδών της ΑΕΚ στην Καβάλα, στην προεκλογική συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στο θέμα του γηπέδου της Ένωσης, το οποίο ενέταξε σε... σχέδιο του Αντώνη Σαμαρά να... πανικοβάλει κοινωνικές ομάδες!

«Πηγαίνουν στους αστυνομικούς και τους λένε αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα σας αφοπλίσει και θα χάσετε τις δουλειές σας, πηγαίνουν στους οπαδούς της ΑΕΚ και τους λένε αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα φτιάξετε γήπεδο. Πηγαίνουν στους Έλληνες κυνηγούς και τους λένε αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει το κυνήγι. Πηγαίνουν στους Χριστιανούς, τους θρησκευόμενους και τους λένε αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατεβάσει τις εικόνες. Αυτές όμως είναι κινήσεις πανικού» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Μόνο που μέχρι στιγμής, το μόνο που έκαναν τόσο η ΝΔ, όσο και οι ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜ.ΑΡ, ΑΝ.ΕΛ., Χ.Α., ήταν να ψηφίσουν στη Βουλή υπέρ της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ. Αντίθετα, αυτοί που λένε δημόσια ότι δεν πρέπει να γίνει το γήπεδο, είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, κάποια εκ των οποίων με κατηγορηματικό τρόπο, ενώ ο Δήμαρχος της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατέθεσε προσφυγή στο ΣτΕ για να σταματήσει το σχέδιο της ΑΕΚ.Πηγή : aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου