Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015

Ασφυκτικές πιέσεις στον Βάκη να σταματήσει την απεργία πείνας

Ο οπαδός της ΑΕΚ είναι πλέον έντονα καταβεβλημένος από τον αγώνα που δίνει εδώ και μια εβδομάδα και ο κόσμος που είναι δίπλα του τον παροτρύνει να επιστρέψει σπίτι του


Μπορεί να μην... συγκίνησε τον πολιτικό κόσμο της χώρας και να μην ασχολήθηκαν μαζί του τα... μεγάλα ΜΜΕ, όμως ο Βάκης, εδώ και μια εβδομάδα έχει συγκλονίσει την οικογένεια της ΑΕΚ, με τον τεράστιο αγώνα του υπέρ της κατασκευής του γηπέδου της ομάδας.

Κλείνοντας μια εβδομάδα μέσα στο κρύο, χωρίς φαγητό, ο οπαδός της Ένωσης έχει αρχίσει πλέον να καταβάλλεται. Οι δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν και κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας έχει αρχίσει να νιώθει αδιαθεσία. Κάτι που έχει αναγκάσει τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω του να του ασκούν τις τελευταίες ώρες ασφυκτικές πιέσεις για να επιστρέψει σπίτι του.

Άλλωστε, το μήνυμά του ήταν εκκωφαντικό και όσοι δεν το έλαβαν, απλώς δεν είχαν καμία διάθεση να το λάβουν. Οι φίλοι του και οι απλοί οπαδοί που έχουν βρεθεί τις τελευταίες μέρες στο πλευρό του αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να τον πείσουν, καθώς πλέον και ο ίδιος έχει αρχίσει να νιώθει τον κίνδυνο για την υγεία του.

Πηγή : aek365.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου