Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015

Συνεχίζει ο μαχητής Βάκης

Την 6η ημέρα απεργία πείνας διανύει σήμερα ο Πάρης Βάκης, ο οποίος βρίσκεται υπό την επιτήρηση γιατρού, έχοντας παράλληλα τη στήριξη των οπαδών της ΑΕΚ, οι οποίοι στέκονται καθημερινά στο πλευρό του


Χωρίς τροφή, μόνο με νερό και τσάι, ο Πάρης Βάκης, έχει κατασκηνώσει έξω από τη Σκεπαστή και μάχεται για το όνειρο εκατομμυρίων ΑΕΚτσήδων, να δουν την ομάδα να επιστρέφει στο σπίτι της, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο οπαδός της ΑΕΚ είναι αποφασισμένος να φτάσεις μέχρι το τέλος, προκειμένου να ξεκινήσει η Ένωση το γήπεδο της και μάλιστα, παρά το γεγονός ότι ο κόσμος που έσπευσε στο πλευρό του, τον παρακίνησε να σταματήσει την απεργία πείνας, που βάζει σε κίνδυνο την υγεία του, εκείνος δεν κάνει ούτε βήμα πίσω.

Η πορεία της Δευτέρας ήταν η ντόπα που του έδωσε μεγαλύτερη δύναμη για τη συνέχεια, με τον κόσμο να περνά από το σημείο που έχει εγκατασταθεί δίνοντας του δύναμη και κουράγιο, αλλά και ευχαριστώντας τον για όλα όσα κάνει.

Από την επίσημη ΑΕΚ δεν έχει βρεθεί ακόμα κανείς εκεί, κάτι που έχει προκαλέσει εντύπωση στους οπαδικούς κύκλους, με τους Κιτρινόμαυρους να περιμένουν από τον σύλλογο την απαραίτητη στήριξη στον ήρωα Βάκη.

Πηγή : aek1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου