Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015

Με στόχο τη συναίνεση και βάση το αρχικό πλάνο, η ΑΕΚ περιμένει εξελίξεις για το γήπεδο

Εδώ και λίγες μέρες η Ελλάδα έχει νέα κυβέρνηση η οποία προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και να αναλάβει πρωτοβουλίες σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την χώρα.


Στην ΑΕΚ πάντως πιστεύουν ότι με τη νέα κυβέρνηση θα μπορέσουν να κάνουν κάποια ραντεβού και να έρθουν σε συμφωνία, προκειμένου να προχωρήσει το «καυτό» ζήτημα του γηπέδου.

Πρέπει εδώ και σημειώσουμε ότι το καλοκαίρι υπήρξε ταύτιση απόψεων της Ένωσης με την Δημοτική αρχή σε τρεις βασικούς άξονες. Οι κιτρινόμαυροι είχαν έρθει σε συμφωνία για να προχωρήσουν σε κάποιες κινήσεις, οι οποίες ικανοποιούσαν και τον Δήμο. Είχε προκύψει συμφωνία για αναδάσωση του άλσους, αλλά και κάποια άλλη περιοχή που θα όριζε ο Δήμος για να μπορέσει να πάρει η ΑΕΚ τα στρέμματα που απαιτούνταν για να προχωρήσει το γήπεδο.

Ενώ οι κιτρινόμαυροι είχαν συμφωνήσει να αγοράσουν και θέσεις στάθμευσης που θα αξιοποιούσε και πάλι η δημοτική αρχή. Σημαντικό στοιχείο της τότε ταύτισης απόψεων ήταν και η μείωση του συντελεστή δόμησης. Ωστόσο μετά τα επεισόδια που έγιναν το καλοκαίρι στο αντιεξουσιαστικό στέκι «Στρούγκα», άλλαξε και η άποψη του δημάρχου για το όλο ζήτημα.

Οι κιτρινόμαυροι πάντως παρά τα όσα προβλήματα δημιουργούνται εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι με αμοιβαίες υποχωρήσεις θα προκύψουν λύσεις. Θα «πέσουν» γέφυρες, ενώ θα γίνουν και νέες επαφές προκειμένου να προκύψουν εξελίξεις και να τρέξει το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ.

Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου