Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015

«Άγγιξε» τον Μελισσανίδη η ιστορία του απεργού πείνας

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ έδειξε ενδιαφέρον για την ιστορία του οπαδού που αποφάσισε να φτάσει στα άκρα για να πίεση για την κατασκευή της Αγιά Σοφιάς 


Δεδομένα, η απόφαση ενός οπαδού της ΑΕΚ, του γνωστού στις τάξεις των οργανωμένων της Ένωσης, Βάκη, να φτάσει στα άκρα και να ξεκινήσει απεργία πείνας για την κατασκευή του γηπέδου της ομάδας, αιφνιδίασε τους πάντες στο άκουσμά της. Κι εξαίρεση δεν αποτέλεσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης ενημερώθηκε σχεδόν αμέσως για την συγκεκριμένη εξέλιξη. Αν και ξέρει την... τρέλα του κόσμου της ομάδας για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς», αρχικά δεν το πίστεψε. Όταν όμως διασταύρωσε την πληροφορία, ενδιαφέρθηκε να μάθει πληροφορίες για τον 45χρονο οπαδό της ΑΕΚ, για το παρελθόν του και τον αγώνα που ξεκίνησε.

Μάλιστα, σε συζητήσεις του με τους συνεργάτες του φέρεται να μίλησε με θερμά λόγια για αυτή την συγκινητική πρωτοβουλία και να εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο οπαδός της Ένωσης έχει από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του αρκετούς φίλους της ομάδας, που σπεύδουν να του συμπαρασταθούν. Παράλληλα, ζήτησε να κρατείται ενήμερος για όλες τις εξελίξεις που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα.

Πηγή : aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου