Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015

Η ισχύς εν τη ενώσει

Όταν η ΑΕΚ είναι ενωμένη δεν έχει να φοβάται κανέναν εχθρό και ήδη οι αντιδράσεις από όλες τις πλευρές έχουν τρομάξει το... σύστημα που ψάχνει τρόπους να μαζέψει τα ασυμμάζευτα ενόψει εκλογών. «Η ΑΕΚ θα κάνει γήπεδο είτε το θέλουν είτε όχι»....


Ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει έτοιμος και σίγουρος ότι θα αναλάβει τα ηνία της χώρας μετά τις εκλογές της 25ηςΙανουαρίου, όμως φαίνεται ότι υπολογίζει χωρίς την... ξενοδόχο ΑΕΚ. Το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια αποτελεί όνειρο ζωής για το σύνολο των Ενωσιτών, οι οποίοι «βλέπουν» μέρα με τη μέρα την μέχρι τώρα αξιωματική αντιπολίτευση να αλλάζει απόψεις γύρω από το θέμα σαν τα πουκάμισα. 

Στο συγκεκριμένο κόμμα, ο καθένας έχει και από μία γνώμη για την «Αγιά Σοφιά», ο ένας είναι «υπέρ», ο άλλος «κατά», ο παραπέρα «ναι μεν αλλά...» καιούτω καθεξής, καθρέφτης του τι μπορεί να συμβεί/συμβαίνει και γύρω από άλλα θέματα που αφορούν την κοινωνία μας... αλλά αυτό δεν είναι της ώρας. Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ και του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας, Άρη Βασιλόπουλου, έχει κινητοποιήσει έντονα τους φιλάθλους της Ένωσης, οι οποίοι δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει των εκλογών, που ταρακούνησε την Κουμουνδούρου.

Ένα πανό 1000 λέξεις...

«Το γήπεδο στηρίζουμε και ανάλογα ψηφίζουμε», έγραφε χαρακτηριστικά το πανό της Original 21, η οποία δεν παραμυθιάζεται από... υποσχέσεις του τύπου «θα καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με τον Δήμο και την ΑΕΚ για να βρούμε την καλύτερη λύση για να γίνει το γήπεδο» και «θα βρούμε τρόπο για να γίνει πράξη η επιθυμία του κόσμου». Τάδε έφη Αλέξης Τσίπρας.

Οι πολιτικές και τα παραμύθια δεν χωρούν στην ΑΕΚ και στον πολύπαθο κόσμο της που μάταια περίμενε μια ξεκάθαρη απάντηση από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία δεν ήρθε ποτέ, παρά μόνο κράτησε αποστάσεις στη σχέση του από τον συριζαίο, κατά τα άλλα, Άρη Βασιλόπουλο.
Οι οπαδοί της ΑΕΚ έδωσαν ακόμα ευκαιρία αλλά κάποιοι δεν θέλησαν να την εκμεταλλευτούν και ως εκ τούτου θα... υποστούν και τις συνέπειες, αφού οι κάλπες είναι κοντά και ήδη το ένα λάθος, αυτό των δημοτικών εκλογών, πληρώνεται και με το παραπάνω.

Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε!

Κόσμος και διοίκηση έχουν ένα κοινό στόχο και αυτή είναι η επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι οπαδοί με πανό, η διοίκηση και ο Μελισσανίδης με σκληρές ανακοινώσεις και δηλώσεις που δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης, «παλεύουν» κόντρα στον κοινό εχθρό και δεν θα σταματήσουν μέχρι το όνειρο να γίνει πραγματικότητα.
«Ό,τι πόλεμος και να γίνεται, κανείς δεν μπορεί να μας νικήσει, όσο και να πολεμούν η ΑΕΚ θα κάνει γήπεδο είτε το θέλουν είτε όχι», είπε ο Τίγρης.

Πηγή : aek1924.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου