Πέμπτη, 1 Ιανουαρίου 2015

Θέλει την άδεια πριν από τις εκλογές η ΑΕΚ

Οι Κιτρινόμαυροι θα... φορτσάρουν τις επόμενες μέρες, με στόχο να πάρουν στα χέρια τους την άδεια ανέγερσης της «Αγιά Σοφιάς» πριν από τις 25 Ιανουαρίου


Την ίδια στιγμή που οι... πάντες και τα πάντα προσπαθούν να ορθώσουν εμπόδια στην προσπάθεια της ΑΕΚ για την επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο στόχος των ανθρώπων της ομάδας δεν αλλάζει. Κι αυτός δεν είναι άλλος από το να πάρουν στα χέρια τους την άδεια κατασκευής της «Αγιά Σοφιάς» το συντομότερο δυνατό.

Αυτό το «συντομότερο δυνατό», εσχάτως έγινε πιο συγκεκριμένο από τις... πολιτικές εξελίξεις.Οι Εθνικές Εκλογές -ανεξάρτητα από το αποτέλεσμά τους- είναι δεδομένο ότι θα... αποσυντονίσουν την λειτουργία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και μοιραία είναι πιθανό να φέρουν νέα καθυστέρηση. Για τον λόγο αυτό, οι άνθρωποι της «Δικέφαλος 1924» και της Dimand έχουν αποφασίσει να ...φορτσάρουν, με στόχο τα έχουν τελειώσει τα πάντα και να έχει εκδοθεί η άδεια πριν από τις 25 Ιανουαρίου.

Η βασικότερη εκκρεμότητα που υπάρχει (υφίστανται και κάποιες άλλες, όμως είναι διαδικαστικού χαρακτήρα και απλά κόστισαν σε χρόνο), αφορά την έγκριση της υψομετρικής μελέτης από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας.Ωστόσο, μόλις ΟΛΑ τα υπόλοιπα έχουν τακτοποιηθεί, όλα δείχνουν ότι οι Κιτρινόμαυροι θα εντείνουν τις επαφές τους με τον Δήμο, αποφασισμένοι να λύσουν όποιες... απορίες υπάρχουν ή... μπορεί να υπάρξουν, προκειμένου να πάρουν τελικά αυτή την έγκριση, την οποία η δημοτική αρχή πρέπει να δώσει, από τη στιγμή που ο νόμος βρίσκεται κανονικά σε ισχύ.

Πηγή : aek365.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου