Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014

Βασιλόπουλος: «Γήπεδο στο οικόπεδο που είχε η ΑΕΚ»!

Σε νέες δηλώσεις του, μετά το ραντεβού με τους οπαδούς της Ένωσης, ο Δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας τάχθηκε ανοικτά κατά της «Αγιά Σοφιάς»


Η αρνητική αντιμετώπιση που είχε ο Άρης Βασιλόπουλος στην συνάντησή του με οπαδούς της ΑΕΚ, επιβεβαιώθηκε σε δηλώσεις που έκανε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 αμέσως μετά τη συνάντηση. Σε αυτές ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας επεσήμανε ξεκάθαρα ότι το νέο γήπεδο της ΑΕΚ πρέπει να κατασκευαστεί στο οικόπεδο που είχε.

Για τις... παρεξηγήσεις που προέκυψαν σχετικά με τη συνάντηση του με τους οπαδούς είπε: «Δεν υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού. Την ώρα του χθεσινού ΔΣ κάποιος σύμβουλος με προσέγγισε με οπαδούς και μου ζήτησαν να ενημερωθούν για το γήπεδο. Τους είπα να περάσουν να τα πούμε. Ήρθαν σήμερα κάποια άτομα. Δεν θέλαμε να τους αποτρέψουμε για να μην υπάρξει κάποια ένταση. Συζητήσαμε μαζί τους και τους ενημερώσαμε».

Για όσα συνέβησαν στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, είπε: «Εγώ καλά είμαι κάποιοι συνεργάτες μου δεν είναι καλά. Ενώ είχε ξεκινήσει το ΔΣ διακρίναμε ότι ο χώρος καταλαμβανόταν από άτομα που είχαν συμμετάσχει σε επεισόδια για το γήπεδο. Οι οπαδοί αυτοί εισέβαλαν στο χώρο και άρχισαν να χτυπούν μέλη του ΔΣ. Δύο από αυτά είναι με πατερίτσες. «Όσον αφορά το ΔΣ ηθικός αυτουργός είναι ο κ.Αράπογλου. Κατέθεσε προβοκατόρικα το θέμα για το γήπεδο. Το θέμα συζητήθηκε στο πόδι αλλά μετά το ΔΣ διακόπηκε. Μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη καταδίκη των χθεσινών περιστατικών. Νομίζω ότι θα γίνει».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις ενστάσεις του για το γήπεδο, αλλά και στο θέμα της υψομετρικής μελέτης: «Η εκκρεμότητα είναι η άδεια για την υψομετρική μελέτη για την πεζοδρόμηση. Έχουν κατατεθεί έγγραφα τον Αύγουστο που ήταν ανεπαρκή. Πριν από 8-10 ημέρες κατατέθηκαν και άλλοι δύο φάκελοι. Αυτοί όμως στην ουσία δεν προσθέτουν κάτι καινούργιο. Βέβαια η υπηρεσία δεν έχει εξετάσει αναλυτικά τα στοιχεία που έχουν κατατεθεί. Αυτό γίνεται τώρα. Έχω όμως και την εικόνα από τους προϊσταμένους ότι τα στοιχεία είναι ελλιπή.

Οι ιθύνοντες που έφτιαξαν και υπαγόρευσαν τον νόμο γνωρίζουν ότι μόνο για λόγους εθνικού συμφέροντος μπορεί να δοθεί έστω και ένα μέτρο δασικής έκτασης. Εμείς λέμε «Ναι» στην επιστροφή της ΑΕΚ αλλά θα πρέπει να γίνει στο οικόπεδο που είχε η ΑΕΚ. Και ζητάνε από εμάς ευθύνες ενώ θα έπρεπε από αλλού να ζητούν.Δεν είναι δυνατό να αφαιρούνται δασικές εκτάσεις για να χτιστούν γήπεδα. Εμείς υποστηρίζουμε ότι μπορεί να γίνει γήπεδο χωρίς να κοπεί έστω και ένα δέντρο».

Πηγή : aek365.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου