Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014

Ανυποχώρητος ο Βασιλόπουλος!

Πραγματοποιήθηκε τελικά η συνάντηση του Βασιλόπουλου με τους οπαδούς της ΑΕΚ.
Δεν βρέθηκε κανένα σημείο επαφής.


Μπορεί η συνάντηση μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ και του Άρη Βασιλόπουλου να πραγματοποιήθηκε κανονικά και να έγινε και σε ήρεμο σχετικά κλίμα, ωστόσο δεν υπήρξε κανένα σημείο προσέγγισης, καθώς ο Δήμαρχος παρουσιάστηκε ανυποχώρητος στις... θέσεις του (όπως εκφράζονται αυτή τη στιγμή, καθώς αλλάζουν και συνέχεια).

Η κουβέντα των δύο πλευρών ξεκίνησε με τον Βασιλόπουλο να ζητάει από τους οπαδούς να καταδικάσουν τα χθεσινά επεισόδια, κάτι που αρνήθηκαν τονίζοντας ότι δεν είναι αυτή η δουλειά τους. Στη συνέχεια, τους επανέλαβε ότι είναι αρνητικός στην παραχώρηση 2,5 στρεμμάτων από το Άλσους (η οποία έχει ήδη γίνει βάσει νόμου). Όταν του επισημάνθηκε ότι επί της ουσίας μιλάμε για 40 δέντρα, ανταπάντησε πως «δεν είναι 40, είναι τουλάχιστον 70»!

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μόνη αντίρρηση που εξέφρασε όσον αφορά το σχέδιο που έχει παρουσιαστεί, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε στους παρευρισκόμενους και θέμα με την υπογειοποίηση του δρόμου, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι απαραίτητη, αλλά τη θέλει ο Μελισσανίδης για να κάνει... μπίζνες στο «Μπριτάνια».

Φυσικά, αυτό είναι αστείο, αφού η υπογειοποίηση προβλέπεται στο σχέδιο για την αποσυμφόρηση του κυκλοφορικού της περιοχής, ενώ από εκεί θα είναι και η είσοδος στο υπόγειο πάρκινγκ. Μάλιστα, όταν κάποια στιγμή -μετά από τόση συζήτηση- οι οπαδοί ρώτησαν τον Δήμαρχο γιατί δεν βγαίνει να πει στα ίσα ότι είναι κατά του σχεδίου που έχει παρουσιαστεί, η απάντησή του ήταν «Καλά εσείς αυτό καταλάβατε»!

Όπως είναι αντιληπτό, η συγκεκριμένη συνάντηση δεν είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί σημείο επαφής, καθώς η στάση του Δήμου είναι ξεκάθαρα αρνητική...

Πηγή : aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου