Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014

Νέα παραμύθια Βασιλόπουλου και γλύψιμο στους ΑΕΚτζήδες

Συνέχεια στο θέατρο του παραλόγου από τον δήμαρχο της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, που θέλει να χτιστεί το γήπεδο με τους δικούς του όρους και όχι με το Νόμο του Κράτους


Στο δικό του κόσμο συνεχίζει να βρίσκεται ο Άρης Βασιλόπουλος, όπως μαρτυρούν οι αλλοπρόσαλλες τοποθετήσεις του, κατά τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, σε σχέση με το μείζον ζήτημα της ανέγερσης του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας έθεσε πάλι θέμα συμμετοχής του δήμου στην στην ιδιοκτησία της ΑΕΚ, κάνοντας και... άνοιγμα στον κόσμο της ομάδας, για τον οποίο, αίφνης, «τον έπιασε ο πόνος».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα f-xnews.gr, ο δήμαρχος της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας ανέφερε:

«Γιατί πρέπει ο δήμος να δεχτεί την εισήγηση μιας τεχνικής εταιρίας η οποία λέει ότι το γήπεδο δεν γίνεται στην έκταση του οικοπέδου της ΑΕΚ. Ως δήμος θέλουμε το άλσος ακέραιο, αναβαθμισμένο και θέλουμε και το γήπεδο. Γιατί όλοι μαζί δεν πιέζουμε (το Δ.Σ.), να έρθει ένα σχέδιο γηπέδου -να βοηθήσει και ο δήμος σε αυτό- για να γίνει το γήπεδο στα όρια που είχε (η ΑΕΚ)».

Μιλώντας για τον κόσμο της ομάδας, τόνισε:

 «Ποτέ δεν έχω πει ούτε ο ίδιος, ούτε κάποιος από το δημοτικό συμβούλιο κάτι κακό για τον κόσμο της ΑΕΚ. Ακόμα και τώρα που υπάρχει ένταση, δεν έχουμε να πούμε κάτι αρνητικό. Είναι ένας κόσμος που είναι και κόσμος της πόλης μας, ο οποίος έχει δει την ομάδα του να έχει ταλαιπωρηθεί, είτε από λάθη των διοικήσεων της, είτε από τις κυβερνήσεις, είτε από τα κυκλώματα του ποδοσφαίρου, και μάλιστα αυτός ο κόσμος είδε το γήπεδο του να γκρεμίζεται.

Αυτός ο κόσμος είναι βαθιά δημοκρατικός στην πλειοψηφία του, σε αυτό δεν υπάρχει καμιά αντίρρηση, Από εκεί και πέρα όμως, αυτόν τον κόσμο θέλουν να τον αξιοποιήσουν - όπως κάνουν οι επιχειρηματίες των ομάδων- και ξέρουμε τι συμβαίνει... και για οικονομικά και για πολιτικά συμφέροντα ενόψει εκλογών (...) εμείς θα το δείτε -και θα το κάνουμε πράξη- και το άλσος θα αναβαθμίσουμε και το γήπεδο της ΑΕΚ θα μπορέσει να κτιστεί».

Πηγή : aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου