Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014

Οριστικό: σε εκλογές οδηγείται η χώρα, αβεβαιότητα για τους χρόνους του γηπέδου

Νέα δεδομένα στο πολιτικό και οικονομικό σκηνικό της χώρας προκύπτουν έπειτα από την αδυναμία της Βουλής να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και κατά την τρίτη ψηφοφορία.


Η διαδικασία ήταν γρήγορη και η κυβερνητική πλειοψηφία βρήκε τελικά πάλι μόνο 168 βουλευτές που στήριξαν την επιλογή του Σταύρου Δήμα. Αριθμός που απείχε από τους 180 που απαιτεί το σύνταγμα και πλέον οδηγεί τη χώρα σε εκλογές με πιθανότερη ημερομηνία την 25ηΙανουαρίου ή την 1η Φεβρουαρίου.

Εξέλιξη που αναμφίβολα θέτει σε καθεστώς αβεβαιότητας τους χρόνους που θα απαιτηθούν για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Βλέπετε, επί της ουσίας το επόμενο δίμηνο δεν θα μπορούν να υπάρξουν ουσιαστικές ενέργειες, καθώς τα υπουργεία θα υπολειτουργούν. Στην Ενωση πάντως εμφανίζονται έτοιμοι και βέβαιοι για κάθε εξέλιξη που μπορεί να βγάλει η κάλπη.

Σε πρώτη φάση πρέπει να ξεπεραστεί το ζήτημα με τον δήμο. Είναι γεγονός πως στην ΑΕΚ ήταν έντονα ενοχλημένοι από τα ήξεις αφίξεις του Βασιλόπουλου και την προσπάθεια που κάνει όλο αυτό το διάστημα να σαμποτάρει τις εξελίξεις. Η αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα συνάντησης, αποτέλεσε ακόμα ένα δείγμα των προθέσεων του νυν δημάρχου.

Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου