Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014

«Δεν ήταν δυνατή η διεξαγωγή γόνιμης συζήτησης»

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας επιβεβαίωσε την ματαίωση της αυριανός συνάντησης με την ΑΕΚ


Με επίσημη ανακοίνωσή του, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας επιβεβαίωσε επίσημα την απόφασή του να αναβάλει την συνάντηση με την ΑΕΚ. Η δημοτική αρχή υποστηρίζει στην ανακοίνωσή της ότι λόγω των επεισοδίων «δεν είναι δυνατή η διεξαγωγή μίας ήρεμης και γόνιμης συζήτησης για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ».
Βέβαια το... τρελό είναι ότι η συνάντηση κλείστηκε αφού είχαν γίνει τα επεισόδια και την επιδίωξε ο Δήμος. Ωστόσο, η διοίκηση του Δήμου μας έχει συνηθίσει σε παραλογισμούς...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη από τη Δευτέρα 22/12/2014 αυριανή συνάντηση του Δήμου Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας με εκπροσώπους της επίσημης ΑΕΚ αναβάλλεται. Μετά τα απαράδεκτα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 22/12/2014, που είχαν ως συνέπεια τον τραυματισμό δημοτικών συμβούλων και δημοτών, πράξεις για τις οποίες θα ασκηθούν ποινικές διώξεις, και ενόψει της σύγκλησης έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 30/12/2014, θεωρούμε ότι δεν είναι δυνατή η διεξαγωγή μίας ήρεμης και γόνιμης συζήτησης για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ».

Πηγή : aek365.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου