Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Συλλέγουν υπογραφές υπέρ του γηπέδου της ΑΕΚ

Οι υπογραφές που θα συγκεντρωθούν, θα σταλούν στη συνέχεια στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου.


Στη συλλογή υπογραφών για να προχωρήσουν άμεσα οι κινήσεις ώστε να ξεκινήσουν τα έργα για την «Αγιά Σοφιά» προχωρά η ενημερωτική ιστοσελίδα της Νέας Φιλαδέλφειας, «epitelous.gr».

Αναλυτικά αναφέρει:

«Έχουμε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι πιστεύουμε πως η κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια (και πάντα μέσα στα νόμιμα πλαίσια) θα συμβάλλει τα μέγιστα τόσο στην πορεία του ιστορικού συλλόγου, όσο και στην ανάπτυξη της πόλης και στην ευημερία των κατοίκων της. Στα πλαίσια αυτής της θέσης μας, ξεκινάμε μέσα στα επόμενα 24ωρα, τη συλλογή υπογραφών των αναγνωστών μας, ότι συμφωνούν με το παρακάτω κάλεσμα προς τη Δημοτική Αρχή Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος. Η συλλογή των υπογραφών θα γίνει και μέσω του ιστότοπού μας αλλά και χειρόγραφα.
Το κάλεσμα, με τις υπογραφές που θα συγκεντρωθούν, θα σταλεί στη συνέχεια στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου.

ΚΑΛΕΣΜΑ

Η Νέα Φιλαδέλφεια και η ΑΕΚ, είναι άρρηκτα συνδεδεμένες, από τη δεκαετία του ’30.
Ο Δικέφαλος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της πόλης, η σχέση όμως των δύο πλευρών πρέπει να είναι αμφίδρομη.
Πιστεύουμε ότι η κατασκευή του νέου γηπέδου θα συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της πόλης και στην ευημερία των κατοίκων της.
Καλούμε λοιπόν τη Δημοτική Αρχή Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, να προβεί άμεσα στις δέουσες ενέργειες, πάντα μέσα στα νόμιμα πλαίσια, έτσι ώστε να διευκολύνει την κατασκευή του γηπέδου αλλά και να αποκομίσει, παράλληλα, τα μέγιστα δυνατά οφέλη για την πόλη.»

Πηγή : aek1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου