Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014

Μήνυμα παρουσίας από τον κόσμο της ΑΕΚ στη στείρα αντίδραση του Βασιλόπουλου

Το θέατρο του παραλόγου με πρωταγωνιστή τον Αρη Βασιλόπουλο και με φόντο το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, συνεχίστηκε και χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Ηταν φανερό πως ο νυν δήμαρχος επιχείρησε να μετατρέψει τη χθεσινή συνεδρίαση σε πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ Ενωσιτών και πολιτών που δεν επιθυμούν την κατασκευή του γηπέδου. Ωστόσο, η κατάσταση μετατράπηκε σε φαρσοκωμωδία. Οι φίλοι της ΑΕΚ έδωσαν δυναμικό παρών, ο Βασιλόπουλος έφευγε και επέστρεφε ξανά και στο τέλος συνεδρίαζε μπροστά σε άδειες καρέκλες.

Ο Βασιλόπουλος επανέλαβε εκ νέου τη γραμμή που έχει χαράξει το τελευταίο διάστημα: «εμείς κοιτάμε την προστασία του άλσους και δεν δεχόμαστε την απόφαση της γενικής διεύθυνσης», έλεγε σε κάθε τόνο. Όταν ο Μιχάλης Κουτσάκης, ρώτησε γιατί ως δήμαρχος δεν δέχεται την απόφαση της διεύθυνσης Δασών, ο Βασιλόπουλος είπε πως θα κάνει νέο αίτημα για ακύρωση της απόφασης ή επανεξέταση της. Εκανε σαφές πως αμφισβητεί τη νομιμότητα για το γήπεδο της ΑΕΚ και θα ψάξει διάφορα προσχήματα για να φέρνει εμπόδια.

Ισως το πιο σημαντικό συμπέρασμα από αυτήν την εκδήλωση είναι η έντονη παρουσία Ενωσιτών στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μέσα σε γιορτινές μέρες, όπου όλοι αναζητούν λίγες οικογενειακές στιγμές, αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν εκεί για να καταστήσουν ξεκάθαρο προς όλους πως η ΑΕΚ θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για να επιστρέψει στην ιστορική της έδρα. Και δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να αγνοεί τον νόμο και την επιθυμία ενός ολόκληρου λαού.

Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου