Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014

Έγινε (και) το επόμενο βήμα

Πέρασε μόλις μια εβδομάδα από την πρώτη συνάντηση της ΑΕΚ με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, αναφορικά με την υψομετρική μελέτη.


Μάλιστα στις 5 Δεκεμβρίου ο Αντιδήμαρχος  των Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Καλαμπόκης, είχε ξεκαθαρίσει ότι πλέον είναι στα χέρια της ΑΕΚ πότε θα παραδώσει τον φάκελο συμπληρωμένο, για να εγκριθεί η υψομετρική μελέτη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο φάκελος παραδόθηκε με όλα τα απαιτούμενα έγγραφα στον κ. Καλαμπόκη. Οι κιτρινόμαυροι δούλεψαν όλο το προηγούμενο διάστημα και κατάφεραν να δώσουν τα απαραίτητα έγγραφα που ζητήθηκαν από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου. Και πλέον περιμένουν την έγκριση της μελέτης.

Πρόκειται για ένα ακόμα βήμα για να προχωρήσουν οι διαδικασίες του γηπέδου. Πλέον στην ΑΕΚ περιμένουν να εγκριθεί η συγκεκριμένη μελέτη, προκειμένου να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα. Το οποίο είναι να δοθεί το έγγραφο στη ΔΟΚΚ για να αποκτηθεί η οικοδομική άδεια.

Οι κιτρινόμαυροι είναι αισιόδοξοι ότι θα πάρουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα το συγκεκριμένο έγγραφο στα χέρια τους και θα είναι σε θέση να ξεκινήσουν τα έργα, έχοντας πρώτα και το χαρτί της οικοδομικής άδειας.

Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου