Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014

Στα…κόκκινα η Νέα Φιλαδέλφεια ενόψει του σημερινού δημοτικού συμβουλίου

Η συνάντηση με τους εκπροσώπους της ΑΕΚ δεν έγινε χθες, καθώς ο Βασιλόπουλος βρήκε πρόσχημα τα επεισόδια της περασμένης εβδομάδας για να τη ματαιώσει.


Αλλά απόψε υπάρχει προγραμματισμένη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και ήδη υπάρχει έντονη ανησυχία για όσα ενδέχεται να συμβούν. Ηδη, στο τεταμένο κλίμα προστέθηκε και το κάλεσμα του δημάρχου που φαίνεται πως μπορεί να λειτουργήσει σαν να ρίχνει κάποιος λάδι στη φωτιά.

«Σας καλούμε να παραβρεθείτε για να υπερασπιστούμε τη δημοκρατία και να δηλώσουμε μέσα από την έμπρακτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη, την καταδίκη κάθε προσπάθειας τρομοκράτησης και φίμωσης των εκλεγμένων οργάνων της Τ.Α. Να δηλώσουμε την απόφασή μας να περιφρουρήσουμε το θεσμό του δημοτικού συμβουλίου και την δυνατότητα μας να λειτουργούμε ελεύθερα και δημοκρατικά σε όφελος της πόλης και των πολιτών», ανέφερε η ανακοίνωση του δήμου.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, υπήρξαν πληροφορίες για περίεργες παρουσίες που θα ανταποκριθούν σε αυτό το κάλεσμα του Βασιλόπουλου. Και αυτό μπορεί να προκαλέσει ένταση, καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί μία σπίθα για να γίνει το κακό. Πρέπει να σημειωθεί, πως το θέμα του γηπέδου δεν είναι στα θέματα ημερησίας διατάξεως της συνεδρίασης, αλλά μπορεί να τεθεί επί της διαδικασίας.

Πηγή : enwsi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου