Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014

Το "έξυπνο" πουλί (Βασιλόπουλος) από τη μύτη πιάστηκε

Πήγε να ζητησει για αναδάσωση και μέρος του οικοπέδου της ΑΕΚ (!) αλλά το δασαρχείο ξεκαθάρισε απλά πως δεν έχει τέτοιο δικαίωμα.


Ενώ όλοι περιμένουν το ραντεβού της ερχόμενης εβδομάδας όπου παρουσία και του δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου θα συζητηθούν σχεδόν τα πάντα για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια η νέα δημοτική αρχή συνεχίζει τις... εξυπνάδες δείχνοντας τις πραγματικές προθέσεις απέναντι στην κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει σήμερα η ΩΡΑ των Σπορ, ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας έκανε κίνηση για... αναδάσωση του άλσους (εδώ δεν το καθαρίζουν καν και γίνονται ρεζίλι από ΜΜΕ - παγκόσμιους κολοσσούς όπως την Huffington Post, η αναδάσωση τους... μάρανε) όπου με λογική... Στρούγκας ζήτησαν, κόντρα στο νόμο, να αναδασώσουν και μέρος του οικοπέδου της ΑΕΚ!

Όπως ήταν φυσικό το Δασαρχείο ενημέρωσε τον... πονηρό δήμαρχο πως αυτό το κομματι ανήκει βάσει νόμου στην ΑΕΚ, πρόκειται για το μέρος του άλσους που ανήκει πλέον στο οικόπεδο της ΑΕΚ και θα αντικατασταθεί με έξοδα της ΑΕΚ σε άλλη περιοχή της πόλης. Η ΑΕΚ έχει λοιπόν το οικόπεδό της και περιμένει την άδεια γα να ξεκινήσει το έργο.

Πηγή : aek365.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου