Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014

Το μεγάλο ραντεβού για την «Αγιά Σοφιά»

«Την άλλη εβδομάδα θα γίνει η συνάντηση με όλους τους εμπλεκόμενους στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ» δήλωσε χτες βράδυ στη Live Sport ο Άρης Βασιλόπουλος, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί η ακριβής ημερομηνία του ραντεβού.


Οι εξελίξεις στην πολιτική σκηνή φέρνουν αλυσιδωτές αντιδράσεις και σε άλλα θέματα που παραμένουν ανοικτά και συγκεκριμένα για την ΑΕΚ αυτά έχουν να κάνουν με το γήπεδο. Ο Άρης Βασιλόπουλος μιλώντας στη Live sport τόνισε ότι την άλλη εβδομάδα θα γίνει συνάντηση ανάμεσα στους... εμπλεκόμενους και θα συζητηθεί το πρότζεκτ της «Αγιάς Σοφιάς».

«Την άλλη εβδομάδα θα γίνει η συνάντηση με όλους τους εμπλεκόμενους στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ. Θα συζητηθούν όλα σ” αυτή τη συνάντηση, θα μας παρουσιάσουν το πρότζεκτ και θα γίνει διάλογος», με την Ένωση να επιβεβαιώνει το ραντεβού, στο οποίο θα παρευρεθούν άνθρωποι του Δήμου, της Ερασιτεχνικής, της ΠΑΕ, της Dimand και της Δικέφαλος 1924.
Αυτό που πάντως έχει τονιστεί και από πλευράς Δήμου και Δικέφαλος 1924 είναι ότι ακόμα δεν έχουν παραδοθεί τα διευκρινιστικά έγγραφα για την υψομετρική μελέτη, κάτι που αναμένεται να συμβεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Πηγή : aek1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου