Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014

«Γιατί να μη θέλουμε το γήπεδο;»

Επικοινωνία με εκπρόσωπο ενός εκ των πέντε εταιρειών που υπέγραψαν την επιστολή για την... παρεξήγηση με τη λάθος διεύθυνση.


Λίγο μετά την δημοσιοποίηση της προσφυγής των 17 πολιτών στο ΣτΕ, προέκυψε το οξύμωρο ότι ένας εξ αυτών είχε δηλώσει ότι διαμένει μόνιμα στο Δημαρχιακό Μέγαρο Νέας Φιλαδέλφειας (μάλιστα... πριν ξεκινήσει η κατάληψη που βρίσκεται σε εξέλιξη). Χτές, προέκυψε ακόμη ένα ευτράπελο. Οι ένοικοι ενός κτιρίου στη Νέα Ιωνία, έστειλαν επιστολή στον Τύπο, με την οποία ενημερώνουν ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η δήλωση κατοικίας που έκανε ένας άλλος εκ των 17 πολιτών. Την εν λόγω επιστολή υπογράφουν πέντε εταιρείες που στεγάζονται στο συγκεκριμένο κτήριο, το οποίο χρησιμοποιείται μόνο ως επαγγελματική στέγη και δεν έχει διαμερίσματα.

Επικοινωνήσαμε με τον εκπρόσωπο μιας εκ των εταιρειών, της Power Graphics, ο οποίος μας επιβεβαίωσε τόσο την ...παρεξήγηση που έγινε, όσο και το δεύτερο μέρος της επιστολής, στο οποίο δηλώνεται η θετική στάση όσων την υπογράφουν, στην κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς».

«Γιατί να έχουμε πρόβλημα με το γήπεδο; Είναι ένα μεγάλο έργο, κόσμο θα φέρει στην περιοχή και θα βοηθήσει και τις επιχειρήσεις», μας τόνισε. Εξάλλου, όπως μας μεταφέρθηκε, στο εν λόγω κτίριο βρίσκονται περίπου 20 άτομα, τα οποία ουσιαστικά εκφράζονται από την επιστολή.Συνεπώς, ο άνθρωπος που δήλωσε ως διεύθυνσή του το συγκεκριμένο κτίριο... έπεσε στην περίπτωση. Γιατί σε αυτό βρίσκονται άτομα που όχι μόνο θέλουν το γήπεδο της ΑΕΚ, αλλά είναι περισσότερα (μόνο σε αυτό το ένα κτίριο) απ' όσους κατάφεραν να συγκεντρώσουν συνολικά οι μπροστάρηδες του... συντονιστικού από όλη την Αθήνα, προκειμένου να υπογράψουν την προσφυγή κατά του γηπέδου.

Πηγή : aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου