Κυριακή, 9 Νοεμβρίου 2014

Καταθέτει στο Δήμο τις –επιπλέον- μελέτες για την «Αγιά Σοφιά» η ΑΕΚ

Μέσα στην προσεχή εβδομάδα η Ένωση θα καταθέσει στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών όλα τα επιπλέον έγγραφα που της ζητήθηκαν για την έγκριση της υψομετρικής μελέτης του γηπέδου.


Τις αμέσως επόμενες μέρες σκοπεύει η ΑΕΚ να καταθέσει στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας τα συμπληρωματικά έγγραφα που της είχε ζητήσει για την έγκριση της υψομετρικής μελέτης του σχεδίου της «Αγιά Σοφιάς».

Όπως είναι γνωστό, η ΑΕΚ είχε καταθέσει από τα τέλη του περασμένου Αυγούστου προς έγκριση στον Δήμο την υψομετρική μελέτη που αφορά τις πεζοδρομήσεις και τις υπογειοποιήσεις που προβλέπονται στο σχέδιο για την κατασκευή του γηπέδου, ωστόσο στις 17 Οκτωβρίου η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, απάντησε εγγράφως στο αίτημα της ΑΕΚ ζητώντας μια σειρά από περεταίρω έγγραφα (τοπογραφικά με συγκεκριμένες προδιαγραφές, κάποιες επιπλέον μελέτες κ.τ.λ.), προκειμένου στη συνέχεια να προωθήσει την αίτηση της Ένωσης στην επιτροπή Ποιότητας Ζωής και στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς έγκριση.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε άμεσα τις διαδικασίες για να συγκεντρώσει όσα της ζητήθηκαν από το Δήμο (κάποια εκ των οποίων απαιτούσαν χρόνο) και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον είναι έτοιμη να τα υποβάλει στην αρμόδια υπηρεσία. Κάτι που αναμένεται να συμβεί στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας, χωρίς να αποκλείεται αυτό να συμβεί ακόμη και τη Δευτέρα. Θυμίζουμε ότι πλέον η έγκριση της υψομετρικής μελέτης από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας είναι το τελευταίο βήμα πριν από την εξασφάλιση της άδειας δόμησης για την κατασκευή του νέου γηπέδου της Ένωσης.

Πηγή : aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου