Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

«Να προστατευθεί η ανωνυμία μας»

Τι λένε οι δύο «επικεφαλής» της κίνησης των 19 δημοτών μετά την προσφυγή στο ΣτΕ, που ζητούν την ακύρωση του άρθρου 42, η οποία περιλαμβάνει τις αλλαγές για το γήπεδο της ΑΕΚ.


Η «Ώρα των Σπορ» έψαξε την υπόθεση της προσφυγής στο ΣτΕ και μέσα από δημοσιογραφική έρευνα αναζήτησε τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτή την κίνηση. Οι δύο πρώτοι, λοιπόν, που υπογράφουν την προσφυγή των 19 κατοίκων είναι δικηγόροι, με τον πρώτο να έχει γραφείο στη Νέα Ιωνία και τον δεύτερο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο ένας, που έχει φέρεται να έχει υπογράψει την προσφυγή, δεν διέψευσε την πληροφορία της εφημερίδας, λέγοντάς πως δεν θέλει να πει κάτι επί τούτου.

Ο δεύτερος δικηγόρος, που φέρεται να «τρέχει» την όλη υπόθεση από νομικής πλευράς και παράλληλα να είναι και ανάμεσα στους «19», τόνισε τα εξής: «Δεν έχω εντολή να σας απαντήσω πάνω σε αυτό το ζήτημα από τους εντολοδόχους μου. Εγώ είμαι δικηγόρος αλλά παράλληλα και κάτοικος Νέας Φιλαδέλφειας, οπότε έχω το δικαίωμα και να χειρίζομαι το ζήτημα από νομικής άποψης αλλά και να μετέχω στην όλη κίνηση! Επίσης, να σας πληροφορήσω πως έχουμε καταθέσει αίτημα στον εισαγγελέα, ώστε να προστατευτούν τα ονόματα όσων συμμετέχουν σε αυτή την κίνηση και όποιος τα δημοσιοποιήσει θα έχει να αντιμετωπίσει τις κυρώσεις».

Πηγή : aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου