Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014

Καμία ανησυχία από τις προσφυγές στο ΣτΕ

Το πρωί της Δευτέρας οι άνθρωποι της ΑΕΚ και της «Δικέφαλος 1924» ενημερώθηκαν για τις προσφυγές που έκαναν μεμονομένα περίπου 20 κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας.


Οι περίπου 20 κάτοικοι μεταξύ άλλων ζητούν τον αποχαρακτηρισμό του οικοπέδου, την τροποποίηση των όρων δόμησης, καθώς και τη χρήση του γηπέδου από όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα και όχι μόνο από την ποδοσφαιρική ομάδα.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν στα χέρια τους το επίσημο έγγραφο του ΣτΕ, οι υπεύθυνοι της Ένωσης εξέτασαν προσεκτικά όλα όσα φέρονται να αιτούνται οι συγκεκριμένοι κάτοικοι της περιοχής και τονίζουν ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας στον κόσμο της ομάδας, αφού το σχέδιο που έχει γίνει είναι απόλυτα προσεγμένο και κατοχυρώνει την «Δικέφαλος 1924». Κάτι που σημαίνει ότι δεν αναμένεται να προκύψει εμπλοκή από τις συγκεκριμένες προσφυγές.

Για να είναι πάντως απολύτως βέβαιοι, οι άνθρωποι της ΑΕΚ υποστηρίζουν ότι πρώτα θα περιμένουν να λάβουν το επίσημο έγγραφο, με το οποίο θα γίνουν ξεκάθαρα τα αιτήματα των κατοίκων και στη συνέχεια θα τοποθετηθούν επίσημα, αν αυτό κριθεί αναγκαίο.

Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου