Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014

Άγνοια δηλώνει ο Βασιλόπουλος για προσφυγή στο ΣτΕ

Τι δήλωσε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας για την φημολογία που έχει αναπτυχθεί, αλλά και για το θέμα της υψομετρικής μελέτης.


Πλήρη άγνοια σχετικά με τη φημολογία περί προσφυγής στο ΣτΕ κατά του γηπέδου της ΑΕΚ δηλώνει ο Άρης Βασιλόπουλος. Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας υποστήριξε ότι ο Δήμος δεν έχει προβεί σε καμία κίνηση και πως δεν γνωρίζει καν αν έχει κινηθεί διαδικασία από «απλούς πολίτες».

«Σας λέω κατηγορηματικά ότι ο Δήμος δεν έχει καταθέσει καμία προσφυγή. Αν έκανε κάτι τέτοιο, θα γινόταν μετά από δημόσια διαβούλευση και θα το γνωστοποιούσε επίσημα. Δεν έχουμε καν ενημέρωση αν έχει κατατεθεί προσφυγή από τον οποιονδήποτε», μας τόνισε ο Άρης Βασιλόπουλος.

Σε ερώτησή μας αν οι ...επιφυλάξεις και οι διαφωνίες (με το σχέδιο) που υπάρχουν στην διοίκηση του Δήμου για το γήπεδο της ΑΕΚ θα παίξουν ρόλο στη διαδικασία έγκρισης της υψομετρικής μελέτης για την «Αγιά Σοφιά», μας απάντησε: «Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας νόμος που βρίσκεται σε ισχύ. Ανεξάρτητα με την άποψη που έχει ο καθένας για τον νόμο, ο Δήμος είναι υποχρεωμένος να λειτουργήσει ανάλογα. Η τεχνική υπηρεσία έχει ζητήσει από την ΑΕΚ κάποια συγκεκριμένα πράγματα».

Τέλος, για ένα θέμα που είχε προκύψει έπειτα από την απόφαση του Δήμου να συμπεριλάβει στα ασφαλιστήριά που έκανε και ασφάλεια που αφορά κτίρια που βρίσκονται εντός της έκτασης που έχει παραχωρηθεί στην ΑΕΚ από τον πρόσφατο νόμο (τα κτίρια της καθαριότητας), υποστήριξε: «Ο Δήμος είναι υποχρεωμένος από τον νόμο να ασφαλίζει όλα τα κτίρια που χρησιμοποιεί και εργάζονται σε αυτά υπάλληλοι του".

Πηγή : aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου