Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014

Κινήσεις από την ΑΕΚ για να λάβουν στα χέρια τους το σκεπτικό της προσφυγής στο ΣτΕ

Το πρώτο «χτύπημα» έγινε. Όπως πλέον είναι σαφές για την ΑΕΚ, πριν από λίγες ημέρες (στην εκπνοή της προθεσμίας που υπήρχε) κατατέθηκε προσφυγή από κατοίκους κατά του γηπέδου.


Για την ακρίβεια, η προσφυγή φέρεται πως στρέφεται κατά του συνόλου του ρυθμιστικού σχεδίου Αττικής και Θεσσαλονίκης, έχοντας ως αιχμή όμως το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ. Οι πρώτες νομικές εκτιμήσεις δείχνουν πως δεν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας, αλλά στην Ενωση δεν εφησυχάζουν.

Ηδη, από την ΑΕΚ έχουν κινήσει διαδικασίες μέσω των νομικών τους συμβούλων, ώστε να λάβουν στα χέρια τους το σκεπτικό της προσφυγής. Βλέπετε, μόνο εάν ληφθεί και αναλυθεί κάθε πτυχή της προσφυγής, μπορεί να υπάρχει ολοκληρωμένη άποψη για τις πιθανότητες της. Βέβαια, από το ΣτΕ υπάρχει διάθεση για άκρα μυστικότητα, ώστε να μη διαρρεύσει ούτε καν πότε θα συζητηθεί.

Βέβαια, η ΑΕΚ έχει έννομο συμφέρον στην υπόθεση και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι έλεγαν με σιγουριά πως τις επόμενες ώρες θα έχουν στα χέρια τους αντίγραφο της προσφυγής. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η καταγραφή των 19 (αυτός φαίνεται πως είναι ο αριθμός) πολιτών που υπέγραψαν την προσφυγή, καθώς υπάρχουν πληροφορίες πως οι περισσότεροι δεν είναι καν κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας.

Πηγή : enwsi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου