Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014

Καμία προσφυγή στο ΣτΕ από τον Δήμο

Οι πληροφορίες που ανέφεραν ότι ομάδα πολιτών είχε προσφύγει στο ΣτΕ κατά του άρθρου 42 που περιλαμβάνει το γήπεδο της ΑΕΚ δε φαίνεται να ισχύουν, ωστόσο ο Δήμος καθυστερεί την έγκριση της υψομετρικής μελέτης παρότι οι άνθρωποι που τρέχουν το πρότζεκτ του γηπέδου έχουν προσκομίσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα.


Την προηγούμενη Παρασκευή είχαν κυκλοφορήσει σενάρια και πληροφορίες, μέσω των τοπικών ιστοσελίδων ενημέρωσης της Νέας Φιλαδέλφειας, περί προσφυγής στο ΣτΕ κατά του νέου άρθρου 42 του νέου Ρυθμιστικού Σχεδίου (άρα και της «Αγια-Σοφιάς») από μία ομάδα πολιτών. Μία είδηση που δεν επιβεβαιώθηκε από κανέναν, αλλά και δεν διαψεύστηκε. Το όλο ζήτημα φαίνεται πως προέκυψε λόγω μίας ημερομηνίας-κλειδί...

Η 14η Νοεμβρίου, δηλαδή η περασμένη Παρασκευή, ήταν η τελευταία ημέρα που μπορούσε κάποιος, είτε λέγεται δήμος είτε λέγεται απλός πολίτης, να στραφεί στο ΣτΕ και να καταθέσει προσφυγή κατά των διατάξεων του άρθρου 42 που περιλαμβάνει το γήπεδο της ΑΕΚ. Η εφημερίδα «Goal» επικοινώνησε με ανθρώπους της δημοτικής αρχής και έμαθε πως ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας δεν κατέθεσε κανένα έγγραφο προσφυγής στο ΣτΕ, ούτε κάλεσε ποτέ έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που θα αφορούσε το ενδεχόμενο άσκησης προσφυγής. Δεν είχε τεθεί καν τέτοιο ζήτημα, αφού η απόφαση του Άρη Βασιλόπουλου είναι να μην υπάρξει κι άλλη κόντρα με την ΑΕΚ.

Από την άλλη, όμως, ο δήμαρχος της πόλης και οι αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες συνεχίζουν να καθυστερούν σε εκνευριστικό βαθμό την έγκριση της υψομετρικής μελέτης. Μολονότι η Δικέφαλος ΑΕ προσκόμισε κι άλλα έγγραφα που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα, εντούτοις η απόφαση δεν έχει παρθεί, ούτε έχει επικοινωνήσει κάποιος από την πλευρά του δήμου με την τεχνική εταιρεία για να τους ζητήσει κάποια συνάντηση εκ του σύνεγγυς.

Πηγή : aek1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου