Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014

Θα ασφαλίσει χώρο που δεν του ανήκει τελικά;

Υπερψηφίστηκε σήμερα από τον δήμο η εισήγηση για ετήσια ασφάλιση των κτιρίων καθαριότητας που βρίσκονται μέσα στο άλσος.
Αντέδρασε η αντιπολίτευση καθώς πρόκειται για έναν χώρο που έχει παραχωρηθεί στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ για την οικοδόμηση του νέου γηπέδου της.Σας αποκάλυψαμε το απόγευμα του Σαββάτου, ότι στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας, η συμπολίτευση είχε εισηγηθεί την ετήσια ασφάλιση των κτιρίων καθαριότητας που βρίσκονται μέσα στο άλσος, ένας χώρος περίπου 60τ.μ ο οποίος όμως σύμφωνα με το νόμο που πέρασε, και δημοσιεύθηκε μάλιστα στο ΦΕΚ του Αυγούστου, έχει παραχωρηθεί στην ΑΕΚ για το χτίσιμο της «Αγιάς Σοφιάς».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί και η συγκεκριμένη εισήγηση υπερψηφίστηκε από την συμπολίτευση. Ωστόσο, τόσο ο Απόστολος Κόντος όσο και ο Λύσανδρος Γεωργαμλής, ζήτησαν πρώτα τη γνωμοδότηση της Νομικής Υπηρεσίας, για το αν είναι υποχρεωτικό να ασφαλιστούν και τα κτίρια της καθαριότητας, που βρίσκονται μέσα στο Άλσος καθώς πλέον δεν βρίσκονται στη κατοχή του δήμου.

Μάλιστα ο κ. Κόντος πρότεινε, αν η γνωμοδότηση είναι θετική, να μην γίνει ετήσιο ασφαλιστήριο αλλά τα συγκεκριμένα κτίρια να ασφαλίζονται με μηνιαία συμβόλαια, μέχρι ξεκινήσουν τα έργα για την «Αγιά Σοφιά», κάτι που ωστόσο όπως φαίνεται δεν απασχόλησε τους ανθρώπους του δήμου (δεν θέλουν να το πιστέψουν;) που αποφάσισαν να ασφαλίσουν τελικά το χώρο (που δεν τους ανήκει) με ετήσια ασφάλιση με ενδεικτικό ποσό 50.000 ευρώ.

Πηγή : aek1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου