Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014

Δείχνουν τον αρνητισμό τους για το γήπεδο από τον Δήμο με τον τρόπο τους (ΦΩΤΟ)

Αποτελεί κοινό μυστικό, πως η νέα δημαρχιακή ηγεσία της Νέας Φιλαδέλφειας είναι ιδιαίτερα επιφυλακτική (έως αρνητική) με την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. 


Μέχρι τώρα, υπήρξαν ελάχιστες αφορμές για να φανούν οι διαθέσεις. Ωστόσο, στην πρώτη ευκαιρία ο Βασιλόπουλος δείχνει πως θέλει να ωθήσει στα άκρα τις σχέσεις του με την Ενωση. Ετσι, το αίτημα έγκρισης της υψομετρικής μελέτης που κατέθεσε από τα τέλη Αυγούστου η «Δικέφαλος 1924 ΑΕ» εξελίσσεται σε πρώτο σημείο αντιπαράθεσης.

Για μια απλή διαδικασία, που θα μπορούσε να περάσει μέσω του δημοτικού συμβουλίου και να αποτελεί τυπική υπόθεση, υπήρξε τρισέλιδη απάντηση με πολύ σκληρό ύφος και ιδιαίτερη έμφαση στην τυπολατρία. Από την ΑΕΚ ζητείται μία σειρά από συμπληρωματικά έγγραφα, ενώ η εξέταση της αίτησης παραπέμπεται (πέραν του δημοτικού συμβουλίου) και στην επιτροπή ποιότητας και ζωής. Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως η απάντηση του δήμου δόθηκε στο (αόρατο) Συντονιστικό Κατοίκων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, που διέρρευσε το έγγραφο.

Στην ΑΕΚ είναι ενήμεροι και ήρεμοι για τις εξελίξεις. Ηξεραν τι έπρεπε να περιμένουν και είναι πανέτοιμοι να προσκομίσουν οποιοδήποτε επιπλέον έγγραφο τους ζητηθεί. Φαίνεται πάντως πως υπάρχει αρνητική πρόθεση και είναι χαρακτηριστική η αναφορά του Συντονιστικού, πως: «δεν είναι μόνο απαίτηση μας, αλλά και υποχρέωση της διοίκησης του Δήμου να ενημερώνει τους κατοίκους για την εξέλιξη της υπόθεσης», ενώ αναφέρεται στο γήπεδο του…Μελισσανίδη!
Πηγή : enwsi.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου