Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση κορυφής για την «Αγια Σοφιά»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα συναντηθεί με τους συγχρηματοδότες του μεγάλου έργου.


Με τη διαδικασία της έκδοσης οικονομικής άδειας να βρίσκεται στο τελικό της στάδιο (αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα) ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα έχει συνάντηση με τους βασικούς "συμπαίκτες" που θα συμβάλουν στην υλοποίηση του μεγάλου έργου.

Όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ» μέσα στις επόμενες μέρες έχει προγραμματιστεί και θα γίνει συνάντηση κορυφής, υπό τον «Τίγρη», στην οποία θα μετέχουν όλοι οι ισχυροί «συμπαίκτες» που έχει στο πλευρό του και θα στηρίξουν οικονομικά, με μεγάλα ποσά, το πρότζεκτ της «Αγιάς-Σοφιάς». Εκεί θα υπάρξει λεπτομερής ενημέρωση από τον ηγέτη της ΑΕΚ για όλα τα βήματα που έχουν γίνει μέχρι τώρα, αυτά που απομένουν και το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες, ενώ παράλληλα θα συζητηθεί και το χρηματοδοτικό και τι κινήσεις απομένουν για να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται σε επαφή με τους επιχειρηματίες και εφοπλιστές που θα συμβάλουν στο έργο με σκοπό να οριστεί η ημερομηνία της συνάντησης. Στόχος είναι να μην λείψει κανείς από το ραντεβού κορυφής όπου θα συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με τη χρηματοδότηση της κατασκευής του γηπέδου.

Πηγή : aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου