Σάββατο, 4 Οκτωβρίου 2014

Πανέτοιμοι σε όλα για το όνειρο!

Μετά τις τελευταίες συσκέψεις του «Τίγρη» με τους στενούς συνεργάτες του για το γήπεδο, στην ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία για συντομότερη εξασφάλιση της άδειας και σιγουριά για την επίτευξη του μεγάλου στόχου.


Μήνας σημαντικών εξελίξεων γύρω από το θέμα του γηπέδου είναι ο Οκτώβρης για την ΑΕΚ, καθώς ίσως μέχρι το τέλος του η «Ένωση» μπορεί να έχει εξασφαλίσει την οικοδομική άδεια και να μπορέσει να ξεκινήσει τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μετά και την προχθεσινή σύσκεψη κορυφής στα γραφεία του Δημήτρη Μελισσανίδη, στην οποία μετείχαν ο Νίκος Στράτος, ο Δημήτρης Ανδριόπουλος, ο Θανάσης Κυρατσούς και άλλοι, στενοί συνεργάτες του «Τίγρη» γύρω από το πρότζεκτ της «Αγιάς-Σοφιάς», υπάρχει η αισιοδοξία πως ίσως δεν χρειαστεί καν ο Νοέμβρης, για να εγκριθεί ο φάκελος της «Ένωσης» και η άδεια να είναι στα χέρια των ανθρώπων της όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της ΩΡΑΣ.

Η εξέταση του φακέλου από τους ειδικούς μελετητές της Δ.Ο.Κ.Κ. προχωράει κανονικά, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να παρέχουν ότι έγγραφο τους ζητηθεί, προκειμένου η διαδικασία να ολοκληρωθεί το συντομότερο. Στην προχθεσινή σύσκεψη λοιπόν, συζητήθηκαν κι άλλα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το γήπεδο, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τους συνεργάτες του να δείχνουν πιο αποφασισμένοι από ποτέ να θέσουν σε εφαρμογή άμεσα το μεγάλο πρότζεκτ, με την «Ένωση» να αποκτά και πάλι το δικό της γήπεδο και το οικόπεδό της στη Νέα Φιλαδέλφεια να παίρνει ξανά «ζωή».

Στην ΑΕΚ είναι προετοιμασμένοι για όλα τα σενάρια που ενδεχομένως θα προκύψουν στην πορεία και είναι αποφασισμένοι να ξεπεράσουν ακόμα και τυχόν εμπόδια που ίσως έρθουν από συγκεκριμένες «πλευρές». Άλλωστε η «Ένωση» προχωρά βάσει των νόμων που υπάρχουν, σέβεται απόλυτα όλες τις διατάξεις και τα πλαίσια και από τη στιγμή που θα εξασφαλίσει την οικοδομική άδεια, τίποτα δεν θα μπορεί να σταματήσει την επιστροφή στο «σπίτι» της, που έχει ήδη δρομολογηθεί.

Ο ηγέτης της ΑΕΚ και οι άνθρωποι που έχει στο πλευρό του είναι πανέτοιμοι για παν ενδεχόμενο, βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας μεταξύ τους αλλά και με τους εμπλεκόμενους φορείς και όσο πλησιάζουμε προς τον τελικό στόχο, που θα έρθει πολύ γρήγορα, τόσο θα εντείνονται και οι συσκέψεις κορυφής, ώστε τα πάντα να λειτουργήσουν όπως πρέπει και τα έργα να ξεκινήσουν άμεσα.

Πηγή : aekvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου