Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014

Αναγνωρίζεται από όλες τις Υπηρεσίες η «Αγιά Σοφιά»!

Η μία μετά την άλλη φτάνουν οι εγκρίσεις από τις αρμόδιες Υπηρεσίες, για το γήπεδο της ΑΕΚ. Έγγραφο από την ΕΥΔΑΠ, που ακολούθησε των όρων δόμησης, του «οκ» από την Αρχαιολογική Υπηρεσία και την έγκριση της ΔΕΔΔΗΕ.


Στην ΑΕΚ γνωρίζουν καλά πως ένα τόσο μεγάλο πρότζεκτ, όπως αυτό του γηπέδου, χρειάζεται να δουλευτεί προσεκτικά και το κάθε βήμα να γίνει στην ώρα του, ώστε να φτάσουμε στην υλοποίηση του τελικού στόχου. Η «Ένωση» προχωρά στηριζόμενη στους νόμους και κάθε της κίνηση γίνεται σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται, ώστε να είναι απόλυτα καλυμμένη και τίποτα να μην μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην κατασκευή του «Ναού» της.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ που «τρέχουν» το πρότζεκτ είναι το τελευταίο διάστημα σε... επιφυλακή, καθώς όσο πλησιάζουμε προς την ημερομηνία της εξασφάλισης της άδειας, τόσο εντείνονται οι ενέργειες για να είναι όλα έτοιμα και να ξεκινήσουν τα έργα. Η «Ένωση» πήρε επίσημα τους όρους δόμησης από την πολεοδομία Νέας Ιωνίας, μια εξέλιξη ιδιαίτερα σημαντική για όσους έχουν εικόνα για το όλο ζήτημα του γηπέδου, μιας και επικυρώνει και από πολεοδομικής άποψης, την «Αγιά-Σοφιά».

Ακολούθησε η έγκριση για εκσκαφές από την Αρχαιολογική Υπηρεσία, το έγγραφο της ΔΕΔΔΗΕ που δίνει ρεύμα στο εργοτάξιο, ενώ σήμερα η «ΩΡΑ» σας αποκαλύπτει και την έγκριση της ΕΥΔΑΠ, που επιτρέπει στον «Δικέφαλο» να έχει νερό στον χώρο του γηπέδου, μέσω ειδικής παροχής αποκλειστικά για την «Αγιά-Σοφιά»! Το έγγραφο που παρουσιάζεται σήμερα στην «ΩΡΑ» έρχεται να συμπληρώσει τα προηγούμενα και δείχνει πως πλέον το πρότζεκτ του γηπέδου είναι αναγνωρισμένο από... παντού, όπως επίσης και κατοχυρωμένο.

Πλέον στην «Ένωση» έχουν επικεντρωθεί στο να ξεμπερδέψουν με την γραφειοκρατία και τα έγγραφα που απομένουν μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, ώστε να περιμένουν μονάχα την άδεια, για να βάλουν μπροστά τα έργα. Στο τέλος του μήνα ή το αργότερο στις αρχές του επόμενου, ο φάκελος του γηπέδου που εξετάζεται από την ΔΟΚΚ θα περάσει από την αρχιτεκτονική επιτροπή, η οποία θα δώσει την έγκρισή της, κάτι που θα αποτελέσει επί της ουσίας και το πρώτο βήμα για την άδεια. Από τη στιγμή που θα γίνει αυτό η άδεια θα είναι ένα... τυπικό ζήτημα, που θα ολοκληρωθεί λίγο μετά, με την ΑΕΚ να παίρνει και επίσημα το «οκ» για την έναρξη κατασκευής του γηπέδου της.

Στην «Ένωση» προχωράνε όπως είπαμε βασιζόμενοι στα όσα προβλέπουν οι νόμοι και δεν ασχολούνται με όσα λέγονται ή ακούγονται από διάφορες πλευρές, έχοντας ως απάντηση τα έγγραφα που έχουν στα χέρια τους, αποδεικνύοντας συνεχώς πως το γήπεδο της ΑΕΚ είναι «θωρακισμένο» από... παντού, και τίποτα και κανείς, δεν θα μπορέσει να το σταματήσει.

Πηγή : aekvoice.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου