Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014

Έτοιμη η άδεια εκσκαφής από την Αρχαιολογική Υπηρεσία!

Η ΑΕΚ έστειλε αίτημα στις 6 Οκτωβρίου στην Αρχαιολογική Υπηρεσία ώστε να ξεκινήσει τις εκσκαφές στο οικόπεδό της και πήρε σε χρόνο... ρεκόρ την έγκριση που της επιτρέπει να ξεκινήσει τα έργα!


Το πλέον σημαντικό θέμα στην ΑΕΚ της αναγέννησης και της επόμενης μέρας, που θα φέρει την ομάδα στη θέση που είχε πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν είναι άλλο από το γήπεδο. Γύρω από αυτό αρχίζουν και τελειώνουν τα πάντα και πάνω του, έχουν επιστήσει την προσοχή τους και τις ενέργειές τους ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του, ώστε πολύ γρήγορα η «Ένωση» να αποκτήσει και πάλι το δικό της «σπίτι» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στην ΑΕΚ έχουν εργαστεί πολύ σκληρά εδώ και μήνες ώστε να ρυθμιστεί και η παραμικρή λεπτομέρεια και το όνειρο όλων των φιλάθλων της να πάρει «σάρκα και οστά», με την «Αγιά-Σοφιά» να κατασκευάζεται στον χώρο που υπήρχε πάντα το γήπεδο του «Δικεφάλου». Η «Ένωση» πήρε την προηγούμενη εβδομάδα όρους δόμησης για το γήπεδό της από την πολεοδομία Νέας Ιωνίας, «θωράκισε» και σε αυτό το κομμάτι το όλο πρότζεκτ και πλέον είναι στη διαδικασία συγκέντρωσης και των τελευταίων... εγκρίσεων που απομένουν, ώστε να είναι καλυμμένη από παντού και εξασφαλίζοντας την άδεια να ξεκινήσει τα έργα.

Στις 6 Οκτωβρίου η ΑΕΚ κατέθεσε τα έγγραφα που απαιτούνταν στην Αρχαιολογική Υπηρεσία, ώστε να πάρει το «οκ» που χρειάζεται για να μπορεί να κάνει τις εκσκαφές στο οικόπεδό της. Πρόκειται για μια διαδικασία που γίνεται μόλις ένα έργο είναι έτοιμο να υλοποιηθεί και η χρονική στιγμή στην οποία η «Ένωση» προχώρησε στην παραπάνω κίνηση, φανερώνει πως τα πάντα έχουν μπει για τα καλά στην τελική τους ευθεία και τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια θα ξεκινήσουν πολύ γρήγορα.

Δεν χρειάστηκε να περάσουν παρά μονάχα μερικές μέρες από τότε που η ΑΕΚ έστειλε το συγκεκριμένο αίτημα στην Αρχαιολογική Υπηρεσία, για να εξασφαλίσει και τη δική της έγκριση, ώστε να βάλει μπρος τις εργασίες! Όπως αποκαλύπτει σήμερα η «ΩΡΑ», το έγγραφο μέσω του οποίου η Αρχαιολογική Υπηρεσία επιτρέπει στην ΑΕΚ να ξεκινήσει τις εκσκαφές βρίσκεται στα χέρια των ανθρώπων της «Ένωσης», με τον «Δικέφαλο» να έχει καταθέσει όλα όσα απαιτούνται και προβλέπει ο νόμος και έχουν να κάνουν με το πρότζεκτ του «Ναού».

Αυτή η έγκριση ήταν απαραίτητη για να μπορέσει να ξεκινήσει η κατασκευή του γηπέδου και η ΑΕΚ κατάφερε να την εξασφαλίσει σε χρόνο... ρεκόρ.. Πλέον η «Ένωση», έχοντας ολοκληρώσει προσεκτικά και όπως πρέπει το κάθε βήμα που χρειάζεται για να φτάσουμε στον τελικό στόχο, περιμένει μέσα στις επόμενες εβδομάδες την οικοδομική άδεια, όντας πανέτοιμη από κάθε άποψη να θέσει σε εφαρμογή το πρότζεκτ του γηπέδου, στηριζόμενη πάνω στους νόμους και στις διατάξεις που υπάρχουν, ώστε να αποκτήσει ξανά τη δική της έδρα, που είναι ο μεγάλος στόχος του ηγέτη της και το όνειρο του κάθε οπαδού της.

Μέσα στις επόμενες μέρες ο φάκελος του «Δικεφάλου» που εξετάζεται από την Δ.Ο.Κ.Κ. θα πάρει την έγκριση της αρχιτεκτονικής επιτροπής και άμεσα το πολυπόθητο... χαρτί, θα είναι στα χέρια των ανθρώπων της ΑΕΚ, δίνοντάς τους το δικαίωμα να βάλουν μπρος την κατασκευή του γηπέδου, χωρίς κανέναν να μπορεί να τους βάλει το παραμικρό εμπόδιο.

Πηγή : aekvoice.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου