Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014

Σύσκεψη κορυφής για το γήπεδο!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα έχει σήμερα συνάντηση στα γραφεία του με τους άμεσους συνεργάτες του γύρω από το πρότζεκτ της «Αγιάς-Σοφιάς». Αναλυτική ενημέρωση για την πορεία της εξέτασης του φακέλου για την οικοδομική άδεια.


Την τελική έγκριση της Δ.Ο.Κ.Κ. αναφορικά με την οικοδομική άδεια περιμένουν στην ΑΕΚ, ώστε να ξεκινήσουν τα έργα κατασκευής της «Αγιάς-Σοφιάς» στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι άνθρωποι που «τρέχουν» το όλο πρότζεκτ για λογαριασμό της «Ένωσης» έχουν συνεχείς επαφές με τους ειδικούς μελετητές ώστε να τους παρέχουν ότι έγγραφο απαιτείται και η διαδικασία να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΩΡΑΣ των σπορ» σήμερα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη κορυφής στα γραφεία του Δημήτρη Μελισσανίδη αποκλειστικά για το θέμα του γηπέδου, με τον «Τίγρη» να ενημερώνεται από τους άμεσους συνεργάτες του για την πορεία της εξέτασης του φακέλου και τις κινήσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα.

Ο ηγέτης της ΑΕΚ έχει τονίσει προς τους συνεργάτες του πως θα πρέπει όλοι να είναι σε... επιφυλακή, ώστε να μην χαθεί καθόλου χρόνους και το συντομότερο δυνατό η «Ένωση» να έχει στα χέρια της την άδεια, για να ξεκινήσει τα έργα στο οικόπεδό της.

Πηγή : aekvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου