Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2014

Περιμένουν την άδεια με γεμάτες…τσέπες

Ο Οκτώβριος φαίνεται πως θα είναι καθοριστικός μήνας για τις εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου. 


Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, μέχρι το τέλος του μήνα που ξεκινά από σήμερα, στην ΑΕΚ προσδοκούν πως θα έχουν στα χέρια τους την πολυπόθητη οικοδομική άδεια. Ο φάκελος που έχει κατατεθεί στη ΔΟΚΚ από τα μέσα Αυγούστου συνεχίζει να εξετάζεται, η ΑΕΚ έχει παράσχει οιαδήποτε διευκρίνιση απαιτήθηκε και όλα δείχνουν πως έχουν λάβει τον δρόμο τους.

Ακόμα πιο σημαντικό είναι πως η άδεια θα επιτρέψει στην ΑΕΚ να ξεκινήσει άμεσα εργασίες για το γήπεδο. Βλέπετε, θα είναι το τελευταίο κομμάτι για να συμπληρωθεί το παζλ, καθώς στην Ενωση υπάρχει βούληση και χρήματα. «Κιτρινόμαυροι» αξιωματούχοι αποκάλυψαν, πως είναι ήδη εξασφαλισμένο το χρηματοδοτικό πλάνο που απαιτείται για την έναρξη των εργασιών. Ο Μελισσανίδης έχει συγκεντρώσει χρήματα ώστε να πάρουν μπροστά οι…μηχανές και να προχωρήσει η διαδικασία.

Στην ΑΕΚ θέλουν να ξεκινήσουν ακόμα και αύριο έργα. Ωστόσο, θέλουν να βαδίζουν σύμφωνα με τον νόμο, ώστε να μην υπάρξουν νέα εμπόδια στην πορεία. Αλλωστε, όλο αυτό το διάστημα έχουν πέσει «γέφυρες» με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να υπάρξει συνεννόηση σε κεντρικό επίπεδο και να αποφευχθούν εντάσεις στην πορεία των εργασιών.

Πηγή : enwsi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου