Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2014

Παίρνει ρεύμα για το γήπεδο!

Τα έργα μπορεί να μην έχουν ξεκινήσει ακόμα στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά όλα δείχνουν πως είναι μόνο θέμα χρόνου να συμβεί αυτό.


Απόλυτα ενδεικτική της κατάστασης που υπάρχει είναι η πληροφορία, πως ήδη οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ έχουν καταθέσει αίτημα για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος από τη ΔΕΗ για το εργοτάξιο που θα λειτουργεί στην ιστορική έδρα της ομάδας σε λίγες ημέρες.

Κίνηση με έντονη σημειολογία, καθώς φανερώνει με πολύ εύγλωττο τρόπο δύο πολύ σημαντικά πράγματα:

1) πως η ΑΕΚ κινεί όλες τις διαδικασίες ώστε να είναι έτοιμη με την απόκτηση της οικοδομικής άδειας για έναρξη των έργων και

2) πως από την ώρα που θα ξεκινήσουν τα έργα, τα συνεργεία θα δουλεύουν νύχτα και μέρα προκειμένου να νικήσουν τον χρόνο και η Ενωση να μπει γρήγορα στο νέο της σπίτι.

Στην ΑΕΚ είναι επί ποδός όλες αυτές τις ημέρες. Καθημερινά, είτε μέσω του Δημήτρη Ανδριόπουλου, είτε μέσω του Θανάση Κυρατσού υπάρχει συνεργασία με τη ΔΟΚΚ για το ζήτημα της οικοδομικής άδειας. Είναι σημαντικό πως μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κανένα γκρίζο σημείο που θα χρήζει διευκρίνησης και όλα δείχνουν πως λειτουργούν βάσει του «κιτρινόμαυρου» πλάνου.

Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου