Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014

Ο κόσμος της ΑΕΚ εγγύηση για το γήπεδο

Την ώρα που έχει αρχίσει η κινδυνολογία γύρω από τη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής και τα πιθανά εμπόδια που θα συναντήσει η ΑΕΚ στην υπόθεση του νέου γηπέδου, τα πράγματα εξελίσσονται με θετικό τρόπο.


Το όραμα του νέου «κιτρινόμαυρου σπιτιού» εμπνέει και οδηγεί όλους τους Ενωσίτες που είναι – και σε αυτήν την υπόθεση – η εγγύηση της ΑΕΚ. Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, ήδη οι μέτοχοι της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ», έχουν φτάσει στις 11.500. Από τον Μελισσανίδη μέχρι τον τελευταίο Ενωσίτη που έχει βάλει 10 ευρώ, η προσδοκία είναι η ίδια.

Ο κόσμος ενισχύει οικονομικά και προσθέτει τρομερή δυναμική στο πρότζεκτ του νέου γηπέδου. Το οικονομικό είναι στα χέρια του Μελισσανίδη, που ετοιμάζεται για νέο κύκλο επαφών με εύπορους Ενωσίτες και την οριστική συμφωνία για την ονοματοδοσία, με την απόκτηση της οικοδομικής άδειας και την έναρξη των εργασιών. Και είναι ξεκάθαρο, πως η ΑΕΚ προχωρά κανονικά ώστε την επομένη της απόκτησης της άδειας, να ξεκινήσει έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Βούληση εκφρασμένη του Μελισσανίδη είναι πως το γήπεδο θα γίνει, όποιο εμπόδιο και αν εμφανιστεί στην πορεία. Αυτό που ζητά ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είναι ενότητα και στήριξη από τον κόσμο, αλλά και την τήρηση όλων των κανόνων νομιμότητας. Εστω και αν αυτό έχει στοιχίσει χρονικά στην Ενωση, απαραίτητος κανόνας που θέτει ο «τίγρης» είναι τα πάντα να είναι νόμιμα, ώστε να μην υπάρχει ουδείς που θα μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα, όσο κακές προθέσεις και αν έχει.

Πηγή : enwsi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου