Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014

Έτοιμο το «πακέτο»

Για να προχωρήσει κάποιος οργανισμός στην κατασκευή ενός γηπέδου, απαιτούνται τέσσερις βασικοί άξονες: ο χώρος (η ΑΕΚ έχει το ιδιόκτητο οικόπεδο της), η βούληση (που δεδομένα υπάρχει), η νομοθετική φόρμουλα (που θα εξασφαλιστεί τις επόμενες ημέρες) και βέβαια τα χρήματα. 


Το πλέον καυτό ζήτημα στις μέρες μας, που σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές βρίσκεται σε καλό δρόμο, καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει εξασφαλίσει τα χρήματα που θα ανάψουν το «πράσινο φως» για την άμεση έναρξη των εργασιών.

Ο Μελισσανίδης έχει καταφέρει σε αυτήν την προσπάθεια να έχει συμπαραστάτες οικονομικούς κολοσσούς της χώρας. Ο Πέτρος Παππάς, ο Πόλυς Χατζηϊωάννου, ο Μιχάλης Σάλλας, ο Γιώργος Δαλακούρας και πολλοί ακόμα έχουν ανακοινώσει την πρόθεση τους να συμμετάσχουν στην προσπάθεια. Βέβαια, ανάλογης σημασίας είναι και η δυναμική που προσφέρουν οι φίλοι της ΑΕΚ. Όπως έχετε ενημερωθεί, ήδη οι μέτοχοι της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ» έχουν υπερβεί τις 11.500 και αυτό συμβάλει πολύ σε χρήμα και δύναμη.

Βέβαια, ο πρώτος που έκανε την αρχή είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που έχει καταστήσει σαφές πως θα συμμετάσχει με ποσό που ενδεχομένως και θα υπερβαίνει τα 10 εκατ. ευρώ. Και μόλις ξεκινήσουν τα έργα, ο «τίγρης» ετοιμάζει νέα εξόρμηση προς εύπορους οικονομικά Ενωσίτες, αλλά και άνοιγμα προς τον κόσμο, ώστε να συγκεντρώσει ακόμα υψηλότερο ποσό από τα 80 εκατ. ευρώ του συνολικού πρότζεκτ.

Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου