Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014

Ικανοποίηση Μελισσανίδη μετά την ενημέρωση για την «Αγιά Σοφιά»

Ολα προχωράνε βάσει προγράμματος.Με τους άμεσους συνεργάτες του το θέμα του γηπέδου συναντήθηκε ο Δημήτρης  Μελισσανίδης, σύμφωνα με δημοσίευμα της «ΩΡΑΣ των σπόρ», προκειμένου να ενημερωθεί με κάθε λεπτομέρεια για την πρόοδο της εξέτασης του φακέλου από τη Διεύθυνση Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Κανονισμών (Δ.Ο.Κ.Κ.)

Με την επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη στην Αθήνα, το θέμα του γηπέδου θα ήταν πρώτη προτεραιότητα για τον ίδιο, ο οποίος πριν φύγει είχε μία σειρά από συναντήσεις, δίνοντας συγκεκριμένες εντολές και κατευθύνσεις. Στις αρχές της εβδομάδας ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ βρισκόταν και πάλι στα γραφεία του και χθες ενημερώθηκε για τα πάντα από τους άμεσους συνεργάτες του, αναφορικά με το θέμα του γηπέδου. Κύριο μέλημα του «Τίγρη» είναι η οικοδομική άδεια, που αποτελεί και το μοναδικό βήμα για να γίνει... εργοτάξιο η Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η «ΩΡΑ των σπόρ», εδώ και μερικές ημέρες εξετάζεται ο φάκελος του Δικέφαλου από την Διεύθυνση Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Κανονισμών (Δ.Ο.Κ.Κ.) και άπαντες αναμένουν την έγκρισή του, ώστε να ξεκινήσει η υλοποίηση πρότζεκτ της «Αγιά Σοφιάς».

Ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόοδο που παρατηρείται, μιας και από τη μεριά της ΑΕΚ γίνονται όσα απαιτούνται για να πάρει στα χέρια της την άδεια. Οι στενοί συνεργάτης του «Τίγρη» και κυρίως οι Δημήτρης Ανδριόπουλος και Νίκος Στράτος, που ασχολούνται καθημερινά με το πρότζεκτ του Ναού, βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με τους μελετητές, ώστε να τους παρέχουν όλα όσα χρειαστούν.

Η εξασφάλιση της άδειας δεν είναι τόσο απλή και χρειάζεται ένα σημαντικό χρονικό διάστημα για να ολοκληρωθεί, όμως στην Ένωση τα πάντα βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και σύντομα θα έχουν τελειώσει με το παραπάνω ζήτημα. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι μέσα στο Νοέμβριο τα έργα θα ξεκινήσουν και το 2016 το ονείρων όλων των ΑΕΚτζήδων θα υλοποιηθεί.

Πηγή : aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου