Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014

«Να μην χαθεί ούτε λεπτό»!

Ξεκάθαρο μήνυμα του Δημήτρη Μελισσανίδη προς τους συνεργάτες του στο θέμα του γηπέδου, ώστε να ετοιμαστούν όλα τα έγγραφα που απαιτούνται για την εξασφάλιση της άδειας. Τρεις μήνες χρειάζονται για να πάρει «σάρκα και οστά» το όνειρο όλων των ΑΕΚτζήδων.


Στην τελική ευθεία για την εξασφάλιση της οικοδομικής άδειας που θα επιτρέψει στην ΑΕΚ να ξεκινήσει τις εργασίες κατασκευής του νέου της γηπέδου, έχει μπει τα τελευταία 24ωρα η «Ένωση». Ο φάκελος με τις μελέτες που έχει παραδοθεί στη Δ.Ο.Κ.Κ. έχει «ανοίξει» και εξετάζεται από ειδικούς μελετητές, οι οποίοι και θα ανάψουν το «πράσινο φως» για την άδεια και κατ' επέκταση για την έναρξη των εργασιών.

Όπως τονίζεται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Ώρα των σπορ", την ΑΕΚ τις τελευταίες μέρες βρίσκονται σε... επιφυλακή, καθώς οι άνθρωποι που «τρέχουν» το πρότζεκτ στο πλευρό του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι σε διαρκή επαφή και συνεργασία με τους μελετητές, για να προχωρήσει άμεσα η όλη διαδικασία. Το μήνυμα του «Τίγρη» προς τους συνεργάτες του ήταν ξεκάθαρο, με τον ηγέτη του «Δικεφάλου» να τονίζει πως πλέον, σε αυτό το τελικό και κρίσιμο στάδιο, πρέπει όλα να γίνουν πολύ συντονισμένα και να μην χαθεί ούτε λεπτό, για να ξεκινήσει η υλοποίηση του μεγάλου στόχου.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ προχωρούν σε συνεργασία με τους ειδικούς μελετητές της Δ.Ο.Κ.Κ. στη συμπλήρωση των απαραίτητων εγγράφων που προστίθενται στον φάκελο για την άδεια και παράλληλα στην ολοκλήρωση της Μελέτης Περιβαλλοντολογικών Επιπτώσεων, που «τρέχει» ταυτόχρονα. Για να βγει η άδεια και η ΑΕΚ να αποκτήσει το δικαίωμα να κτίσει στο οικόπεδο που της ανήκει υπολογίζεται πως χρειάζονται περίπου 3 μήνες, κάτι που σημαίνει πως τέλη Νοεμβρίου η «Ένωση» θα μπορεί να βάλει... μπρος για την κατασκευή της «Αγιάς-Σοφιάς» και η Νέα Φιλαδέλφεια να μετατραπεί σε ένα μόνιμο... εργοτάξιο.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στις επαφές που είχε τα τελευταία 24ωρα με τους άμεσους συνεργάτες του στο πρότζεκτ του γηπέδου έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόοδο των εργασιών, ζητώντας από όλους να γίνουν όλα όσα χρειάζονται, χωρίς να χαθεί χρόνος, ώστε τα έργα να ξεκινήσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Στην ΑΕΚ έχουν σηκώσει για τα καλά τα μανίκια και πλέον η προσοχή όλων έχει στραφεί αποκλειστικά στο θέμα του γηπέδου, που πολύ σύντομα θα πάρει «σάρκα και οστά», με την «Ένωση» να μετρά αντίστροφα για τη μέρα που θα γυρίσει και πάλι στη φυσική της έδρα.

Πηγή : aekvoice.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου