Παρασκευή, 1 Αυγούστου 2014

Τώρα «τρέχει» για την άδεια

Ηταν φανερό, πως η ψήφιση του νόμου για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ από το ελληνικό κοινοβούλιο θα προκαλούσε ραγδαίες εξελίξεις.Ηδη, σήμερα δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ – μπορείτε να δείτε το σχετικό λινκ ΕΔΩ (επιλέγοντας το ΦΕΚ Α 156) – και αυτό αποτελεί το τελευταίο έγγραφο που καλείται να προσκομίσει η Ενωση, ώστε να λάβει την πολυπόθητη οικοδομική άδεια από την αρμόδια υπηρεσία.

Επειτα από τη σημερινή εξέλιξη, από την Δευτέρα οι «κιτρινόμαυροι» υπεύθυνοι θα ξεκινήσουν τις διαδικασίες για την απόκτηση της οικοδομικής άδειας. Η ΑΕΚ θα απευθυνθεί στη Διεύθυνση Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Κατασκευών, αλλά και στην πολεοδομική υπηρεσία. Βέβαια, είναι πρόβλημα πως βρισκόμαστε στην «καρδιά» του καλοκαιριού και τα πάντα στις δημόσιες υπηρεσίες υπολειτουργούν.

Ωστόσο, στην ΑΕΚ εκτιμούν πως μπορούν να νικήσουν και την…καλοκαιρινή ραστώνη του δημοσίου και να πάρουν στα χέρια τους το συντομότερο την οικοδομική άδεια. Ο Μελισσανίδης έχει ζητήσει απ’ όλους να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να μη χαθεί ούτε ημέρα. Και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, πως ακόμα και στα τέλη του μήνα μπορεί να βρεθεί λύση.
Πηγή : enwsi.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου