Σάββατο, 2 Αυγούστου 2014

Θέλει να κερδίσει τον χρόνο

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, στην ΑΕΚ υπολόγιζαν πως τώρα θα είχαν ξεκινήσει τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εάν δεν υπήρχε η πολιτική αναταραχή των διπλών εκλογών, το κλείσιμο της Βουλής και οι καθυστερήσεις που δεν αφορούσαν την Ενωση, αλλά την Πολιτεία. Ωστόσο, έπειτα από τη ψήφιση του νομοσχεδίου από τη Βουλή και την άμεση δημοσίευση του ΦΕΚ, στην ΑΕΚ έχουν ολόκληρο τον Αύγουστο για να επιχειρήσουν τη μεγάλη ανατροπή. Είναι ξεκάθαρο, πως οι διαδικασίες για την απόκτηση οικοδομικής άδειας μπορεί να είναι εξαιρετικά χρονοβόρες.

«Θα ζητήσουμε την άδεια οικοδομήσεως, ξαρτάται όμως το πόσο διάστημα θα χρειαστεί για να την έχουμε στα χέρια μας. Γραφειοκρατία υπάρχει. Μπορεί να χρειαστεί από 15 μέρες, μέχρι και ενάμισι με δύο μήνες. Πιστεύω όμως ότι θα κάνουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αφού ο φάκελος με όλες τις μελέτες έχει ήδη κατατεθεί», έλεγε ο καθ’ ύλην αρμόδιος της υπόθεσης, γενικός διευθυντής της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ», Νίκος Στράτος.
Η προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων» υπευθύνων είναι να κερδίσουν τον χρόνο.

Αν και όλες οι ενδείξεις δείχνουν πως θα χρειαστεί να φθινοπωριάσει για να ξεκινήσουν τα έργα, υπάρχουν ελπίδες πως μπορεί να γίνει η μεγάλη ανατροπή και να είναι στα χέρια της ΑΕΚ η άδεια εντός του Αυγούστου. Να έχει η Ενωση άμεσα τη δυνατότητα να ξεκινήσει έργα, να αγγίξει το όνειρο και να γεμίσει ακόμα περισσότερη πίστη και αισιοδοξία τον κόσμο της.

Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου