Δευτέρα, 4 Αυγούστου 2014

Προχωράει για τις άδειες

Ξεκίνησαν από σήμερα οι κινήσεις της ΑΕΚ για την εξασφάλιση της άδειας ανέγερσης της «Αγιά Σοφιάς» από την αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΕΚΑ.


Μπορεί η διαδικασία συζήτησης και ψήφισης του νομοσχεδίου για το γήπεδο να πήγε πολύ πίσω τον προγραμματισμό που υπήρχε, όμως στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι πλέον να μην χαθεί ούτε... λεπτό. Ο νόμος υπερψηφίστηκε από τη Βουλή την περασμένη Τετάρτη και σε χρόνο... ρεκόρ, την Παρασκευή, δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ, ανοίγοντας τον δρόμο στην Ένωση να προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις της.

Κάτι που ξεκίνησε από σήμερα. Με εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο Δημήτρης Ανδριόπουλος και τα στελέχη της Δικέφαλος 1924 άρχισαν τις διαδικασίες για να δρομολογήσουν τις εξελίξεις. Ήδη, στις πολλές επαφές που έχουν υπάρξει μεταξύ των ανθρώπων της ΑΕΚ και των στελεχών του ΥΠΕΚΑ έχει γίνει πολύ σημαντική προεργασία. Ωστόσο, μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και ο τελικός φάκελος της «Αγιά Σοφιάς» (απομένουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα προς διευθέτηση, έπειτα από την δημοσίευση του ΦΕΚ), με στόχο η ομάδα να έχει το συντομότερο δυνατό στα χέρια της την άδεια να... βάλει μπουλντόζες στο οικόπεδό της.

Πηγή : aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου