Παρασκευή, 1 Αυγούστου 2014

Τώρα θέλει να δει τις τροπολογίες ο Βασιλόπουλος

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας επανέρχεται με δηλώσεις του, και ψάχνεται ξανά με τις τροπολογίες που ενσωματώθηκαν στο νόμο, τροπολογίες που ωστόσο δεν κατέθεσε κανείς από το ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή.


Διαβάστε επίσης τι είπε για τις επόμενες κινήσεις του δήμου από Σεπτέμβριο, κινήσεις που όπως αντιλαμβάνεται κανείς αφορούν την προσφυγή στο Σ.Τ.Ε.

Αναλυτικά:

«Είναι λυπηρό ότι εδώ και μήνες έχει στηθεί ένα πολιτικό παιχνίδι προκειμένου να δημιουργηθούν συνθήκες “εμφυλίου” στην περιοχή και να αξιοποιηθεί ο δίκαιος πόθος των φιλάθλων της ΑΕΚ να αποκτήσουν στέγη για να κρυφτούν τα συμφέροντα που εξυπηρετούνται μέσα από το νέο Ρυθμιστικό στην πόλη μας», δηλώνει στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο Αρης Βασιλόπουλος. 

«Χρειάζεται πρώτα και κύρια να δούμε ποιες είναι ακριβώς οι τροπολογίες που ενσωματώθηκαν στον νόμο, ώστε να έχουμε μία συνολική άποψη επί του θέματος. Τον Σεπτέμβρη θα ξεκινήσουμε διάλογο με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, τις συλλογικότητες της περιοχής και κυρίως τους κατοίκους προκειμένου να καθορίσουμε τις επόμενες κινήσεις μας με γνώμονα τα συμφέροντα και τις αξίες της πόλης μας».

«Σικέ» χαρακτηρίζει το Ρυθμιστικό σε ανακοίνωσή της η «Δύναμη Πολιτών». Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Θα είναι ένας ακόμη ψηφισμένος νόμος της πιο αδίστακτης και αντιλαϊκής κυβέρνησης που γνώρισε η χώρα τις τελευταίες δεκαετίες. Μιας κυβέρνησης που με σωρεία νομοσχεδίων το τελευταίο διάστημα δίνει γην και ύδωρ στα διαπλεκόμενα. Η διαχείριση του άλσους φεύγει από τον δήμο και παραδίδεται στον “Φορέα Ανάπλασης και Διαχείρισης Μητροπολιτικών και Υπερτοπικών Πάρκων”, ένα νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, και μέσω αυτού θα καταστεί βορά σε κάθε λογής μικρά και μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα. Το κερασάκι στην τούρτα είναι τα 6.048 τ.μ. δασικής και αναδασωτέας έκτασης, που αποχαρακτηρίζονται. Θεωρούμε την ΑΕΚ αναπόσπαστο τμήμα της πόλης μας και ότι η Ερασιτεχνική ΑΕΚ δικαιούται να χτίσει το γήπεδό της στον χώρο των 26,6 στρεμμάτων, με σεβασμό στο περιβάλλον, τους πολεοδομικούς κανόνες και το Σύνταγμα. Η εστίαση της συζήτησης για το ΡΣΑ στα 2,5 ή 6 στρέμματα του γηπέδου είναι αποπροσανατολιστική για τις αλλαγές που θα επιφέρει το Ρυθμιστικό στην ευρύτερη περιοχή».

Πηγή : aek1924.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου