Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014

«Θα …πατήσουμε Φθινόπωρο για τα έργα» (VIDEO)

Για σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η πρώτη από τις δύο συνεδριάσεις στη Βουλή που αφορούν στο νομοσχέδιο για την «Αγιά Σοφιά».


Λίγο πριν την συζήτηση και ψήφισή του, ο γενικός διευθυντής της «Δικέφαλος 1924″, Νίκος Στράτος, μιλάει στο enwsi.gr για τις επόμενες κινήσεις και κάνει τη δική του εκτίμηση για την έναρξη των εργασιών στην ιστορική έδρα της ΑΕΚ.
«29 και 30 του μηνός και τελειώνουμε. Από την Τετάρτη θα πάρουμε το ΦΕΚ και θα ζητήσουμε την άδεια οικοδομήσεως. Εξαρτάται όμως το πόσο διάστημα θα χρειαστεί για να την έχουμε στα χέρια μας. Γραφειοκρατία υπάρχει. Μπορεί να χρειαστεί από 15 μέρες, μέχρι και ενάμισι με δύο μήνες. Πιστεύω όμως ότι θα κάνουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αφού ο φάκελος με όλες τις μελέτες έχει ήδη κατατεθεί», τόνισε ο Νίκος Στράτος, ενώ σε ότι αφορά στο (νέο) στόχο που έχει τεθεί πλέον για να αρχίσουν τα έργα, ο γενικός διευθυντής της «Δικέφαλος 1924″ υποστήριξε:
«Εγώ θα ήμουν ευτυχής αν μπορούσαμε να αρχίσουμε και τέλος Αυγούστου. Δυστυχώς όμως βλέπω ότι θα χρειαστεί να πατήσουμε Φθινόπωρο».


Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου