Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014

Το πρώτο βήμα για τo νόμο της «Αγιάς Σοφιάς»

Θέμα ωρών είναι η ψήφιση του νομοσχεδίου που αφορά γενικά το ρυθμιστικό σχέδιο Αττικής και συμπεριλαμβάνει το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. 


Στις 18:00 θα αρχίσει η πρώτη απ” τις δύο συνεδριάσεις που απαιτούνται (η δεύτερη θα γίνει στις 10:00 το πρωί της Τετάρτης 30/7) και όπως όλα δείχνουν, παρά τις αλλαγή στάσης του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο συγκεκριμένο ζήτημα, δεν υπάρχει ανησυχία στους ανθρώπους της Ένωσης.
Συγκεκριμένα το νομοσχέδιο αναμένεται να ψηφιστεί με ευκολία, αφού στους βουλευτές της συγκυβέρνησης, οι οποίοι θα είναι 50 στο Β’ θερινό, δεν υπάρχει κανείς που να έχει εκφράσει επιφυλάξεις για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο.

Υπέρ των δυο άρθρων που αφορούν στην «Αγιά Σοφιά» (81,82) έχουν ταχθεί και οι ανεξάρτητοι βουλευτές, αλλά και οι βουλευτές των ΑΝΕΛ, κάτι που σημαίνει πως το νομοσχέδιο αναμένεται να υπερψηφιστεί αύριο το πρωί, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εισηγήσεις.
Απ” τη στιγμή που θα ψηφιστεί ο νόμος, εντός Αυγούστου αναμένεται να δημοσιευθεί η απόφαση στο ΦΕΚ και θα σημάνει την αντίστροφη μέτρηση για την έκδοση των οικοδομικών αδειών.

Πηγή : enwsi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου