Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014

Υπεκφεύγει συνεχώς ο Βασιλόπουλος και επιμένει να πετά την μπάλα στην εξέδρα

Μπορεί οι πολιτικοί να επιμένουν πως τα πράγματα δεν είναι ποτέ «άσπρο ή μαύρο». Όμως σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι απολύτως απαραίτητο για έναν πολιτικό και δη για έναν θεσμικό παράγοντα, να παίρνει μια ξεκάθαρη θέση. 


Οτιδήποτε μεσοβέζικο είναι αφενός άνευ ουσίας και αφετέρου ύποπτο. Για ορισμένα ζητήματα απαιτούνται ξεκάθαρες θέσεις. Ένα τέτοιο ζήτημα είναι το έργο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Και επ’ αυτού ο νέος δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας, επιμένει να υπεκφεύγει και να επιχειρεί να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα. Την προηγούμενη Πέμπτη ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε συνέντευξη Τύπου. Ξεκαθάρισε απόλυτα πιο είναι το πλάνο και τι είναι αυτό που σκοπεύει να κάνει η ΑΕΚ. Και κάλεσε τη νέα δημοτική αρχή να καθίσουν στο τραπέζι και να «βρούμε αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωρίζουν».

Σ’ αυτή την πρόσκληση της πλευράς της ΑΕΚ, ο Άρης Βασιλόπουλος αποφεύγει συστηματικά να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση. Σήμερα μόνο προέκυψε μια ανακοίνωση όχι του ίδιου του νέου Δημάρχου, αλλά της παράταξης του, η οποία περισσότερο απευθύνεται στο κομμάτι ακροατήριο και δεν απαντά καθόλου στο εξής απλό και ξεκάθαρο ερώτημα. «Σκοπεύει η νέα δημοτική αρχή να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με την ΑΕΚ;». Και αν φυσικά δεν σκοπεύει, που σημαίνει πως δεν θέλει επί της ουσίας το γήπεδο της ΑΕΚ στην Πόλη, θα πρέπει να το πει ξεκάθαρα.

Η ΑΕΚ έχει πλέον στα χέρια της νόμο του κράτους για το θέμα του γηπέδου. Και πάνω σ’ αυτόν θα προχωρήσει. Παρόλα αυτά, η πρόσκληση που έχει απευθύνει στη νέα δημοτική αρχή για διάλογο, ισχύει και είναι ξεκάθαρη. Απάντηση σ’ αυτή την πρόσκληση όμως, ο νέος δήμαρχος αποφεύγει να δώσει.
Η σημερινή ανακοίνωση της παράτασης «δύναμη ζωής», εκτός από σκόπιμες ανακρίβειες, κυρίως έχει αοριστίες και δεν δίνει απαντήσεις στην ουσία. Όπου ουσία, βάλτε την απάντηση στο ερώτημα: Η νέα δημοτική αρχή θα ανοίξει διάλογο ή πόλεμο με την ΑΕΚ για το θέμα του νέου γηπέδου.

Πηγή : enwsi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου